Tanıtılması Beklenen Realme Buds Q Ortaya Çıktı

realme Buds Q kulaklığı doğrulandı. Bilindiği üzere realme, 25 Mayıs 2020 tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Çinli firmanın bu etkinlikte toplam 8 adet ürün tanıtması bekleniyor. Bu ürünler arasında kablosuz kulaklıklar da yer alıyor.

  1. Yeni kablosuz realme Buds Q kulaklığı neler sunacak?  <br>  Henüz bu modelin özellikleri konusunda pek fazla bilgi vermeyen realme, Endonezya&#8217;nın telekom kurumundan istediği sertifikayı aldı. Bu sertifika, yeni modelin onaylandığını kanıtladı.

    Yeni kablosuz realme Buds Q kulaklığı neler sunacak?
    Henüz bu modelin özellikleri konusunda pek fazla bilgi vermeyen realme, Endonezya’nın telekom kurumundan istediği sertifikayı aldı. Bu sertifika, yeni modelin onaylandığını kanıtladı.

  2. Alınan bilgilere göre TWS (gerçek kablosuz stereo) yapısını kullanacak olan bu kulaklık modeli, 25 Mayıs 2020&#8217;de düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. Buds Q&#8217;nun model numarası &#8220;Realme RMA215&#8221; olarak açıklandı.

    Alınan bilgilere göre TWS (gerçek kablosuz stereo) yapısını kullanacak olan bu kulaklık modeli, 25 Mayıs 2020’de düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. Buds Q’nun model numarası “Realme RMA215” olarak açıklandı.

  3. realme ailesine katılacak olan ürünlerin anlatılacağı ilgili etkinlikte realme&#8217;nin X50 Pro Player Edition isimli akıllı telefonu ile diğer bir kulaklık modeli Buds Air Neo karşımıza çıkacak.

    realme ailesine katılacak olan ürünlerin anlatılacağı ilgili etkinlikte realme’nin X50 Pro Player Edition isimli akıllı telefonu ile diğer bir kulaklık modeli Buds Air Neo karşımıza çıkacak.

  4. Bunun dışında realme Buds Air Neo isimli kulaklık modelinin tasarımı Buds Air modeline çok benziyor. Bu kulaklık, Apple&#8217;ın AirPods model kulaklıklarında kullanılan bir yapıya sahip olacak ve kendisinin hap şeklinde bir şarj kutusu olacak.

    Bunun dışında realme Buds Air Neo isimli kulaklık modelinin tasarımı Buds Air modeline çok benziyor. Bu kulaklık, Apple’ın AirPods model kulaklıklarında kullanılan bir yapıya sahip olacak ve kendisinin hap şeklinde bir şarj kutusu olacak.

  5. Buds Air Neo, kablolu şarj konusunda Type-C mekanizması yerine yalnızca mikro USB bağlantısını kullanacak. Bünyesinde Bluetooth 5.0 teknolojisini barındıran bu model, R1 çipini kullanacak ve 13 mm&#8217;lik bir hoparlörlere sahip olacak.

    Buds Air Neo, kablolu şarj konusunda Type-C mekanizması yerine yalnızca mikro USB bağlantısını kullanacak. Bünyesinde Bluetooth 5.0 teknolojisini barındıran bu model, R1 çipini kullanacak ve 13 mm’lik bir hoparlörlere sahip olacak.