Transformers’In Yönetmeni Michael Bay’Den Pandemi Filmi

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay, pandemi sürecine odaklanacak yeni bir film hazırlığına başladı. Gerilim türündeki Songbird'ün çekimleri yeni normale göre gerçekleşecek. Oyuncular yüz yüze etkileşimde bulunmayacak ve sosyal mesafe kuralı uygulanacak.

  1. Paramount’un eski prodüksiyon şefi Adam Goodman’ın şirketi Invisible Narratives ile Transformers’ın yönetmeni Michael Bay yeni bir film için ortaklık kurdu. Pandemi konulu gerilim filmi Songbird'in yönetmen koltuğunda Adam Mason oturacak.

    Paramount’un eski prodüksiyon şefi Adam Goodman’ın şirketi Invisible Narratives ile Transformers’ın yönetmeni Michael Bay yeni bir film için ortaklık kurdu. Pandemi konulu gerilim filmi Songbird'in yönetmen koltuğunda Adam Mason oturacak.

  2. Deadline'ın haberine göre filmin çekimleri 5 hafta içinde başlayacak. Yapım tecrit başlangıcından bu yana kentte çekilen ilk film olacak.

    Deadline'ın haberine göre filmin çekimleri 5 hafta içinde başlayacak. Yapım tecrit başlangıcından bu yana kentte çekilen ilk film olacak.

  3. Meslek kuruluşlarından onay alan yapımcılar, oyunculara uzaktan eğitim verirek hazırlıklarına devam ediyor.

    Meslek kuruluşlarından onay alan yapımcılar, oyunculara uzaktan eğitim verirek hazırlıklarına devam ediyor.

  4. Buna göre çekimler esnasında sosyal mesafe kuralları dikkatle uygulanacak. Sahneler, ekip planları hazırladıktan sonra çekilecek ve oyuncuların yüz yüze etkileşimde bulunduğu hiçbir sahne olmayacak.

    Buna göre çekimler esnasında sosyal mesafe kuralları dikkatle uygulanacak. Sahneler, ekip planları hazırladıktan sonra çekilecek ve oyuncuların yüz yüze etkileşimde bulunduğu hiçbir sahne olmayacak.

  5. Songbird günümüzden iki yıl sonrasında yani 2022'de geçecek ve küresel salgın sürüyor olacak. Virüs mutasyona uğramaya devam ettikçe kaldırılmış sokağa çıkma yasakları tekrar uygulanmaya başlanmış olacak.

    Songbird günümüzden iki yıl sonrasında yani 2022'de geçecek ve küresel salgın sürüyor olacak. Virüs mutasyona uğramaya devam ettikçe kaldırılmış sokağa çıkma yasakları tekrar uygulanmaya başlanmış olacak.