Survivor'da İlkler... Hadise Bile Var

Acun Ilıcalı peş peşe yaptığı açıklamalarda Survivor'da bir ilkin yaşanacağını söyledi. İlk kez canlı yayında Survivor yarışmacılarının performans oyunu oynayacağı yarışmada bir de sürpriz var.

  1. Survivor'ın son bölümünde oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Eleme isimleri ve SMS sonuçları ağızları bırakırken Acun Ilıcalı, sürpriz kararı açıklayarak heyecanı zirveye çıkardı. Survivor tarihinde bir ilk yaşanacağını ifade eden Ilıcalı, önümüzdeki günlerde bir ödül oyunun canlı yayınla ekrana geleceğini duyurdu.

    Survivor'ın son bölümünde oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Eleme isimleri ve SMS sonuçları ağızları bırakırken Acun Ilıcalı, sürpriz kararı açıklayarak heyecanı zirveye çıkardı. Survivor tarihinde bir ilk yaşanacağını ifade eden Ilıcalı, önümüzdeki günlerde bir ödül oyunun canlı yayınla ekrana geleceğini duyurdu.

  2. Acun Ilıcalı açıklamasında, şunları söyledi:  <br>    "4 yıllık Survivor tarihinde bir ilki yapacağız. Bu da bayram haftasına özel bir durum olacak. Oynayacağınız bir yarışmayı canlı olarak yayınlayacağız. Seyircilerimiz bu yarışmaya dahil olacaklar. Yarışma seyircilerimizin de dahil olduğu bir yarışma olacak. Performans yarışması olmayacak. Canlı yayında yarışacaksınız. Hepinize güveniyorum. Sizinle canlı yayına çıkma cesaretine sahibim"

    Acun Ilıcalı açıklamasında, şunları söyledi:
    "4 yıllık Survivor tarihinde bir ilki yapacağız. Bu da bayram haftasına özel bir durum olacak. Oynayacağınız bir yarışmayı canlı olarak yayınlayacağız. Seyircilerimiz bu yarışmaya dahil olacaklar. Yarışma seyircilerimizin de dahil olduğu bir yarışma olacak. Performans yarışması olmayacak. Canlı yayında yarışacaksınız. Hepinize güveniyorum. Sizinle canlı yayına çıkma cesaretine sahibim"

  3. Canlı yayın sürprizinin ardından Acun Ilıcalı, NBA'de Cleveland Cavaliers formasını giyen Milli basketbolcu Cedi Osman'ın Instagram canlı yayınına katıldı. Ilıcalı, Survivor'da yeni bir yarışmadan bahsetti.

    Canlı yayın sürprizinin ardından Acun Ilıcalı, NBA'de Cleveland Cavaliers formasını giyen Milli basketbolcu Cedi Osman'ın Instagram canlı yayınına katıldı. Ilıcalı, Survivor'da yeni bir yarışmadan bahsetti.

  4. Yeni Survivor yarışmasında ünlü isimlerin de olacağını belirten Ilıcalı, yarışmaya dair şunları anlattı:  <br>  "Çok yakında bir yarışma yapıyoruz Survivorcılarla. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz."

    Yeni Survivor yarışmasında ünlü isimlerin de olacağını belirten Ilıcalı, yarışmaya dair şunları anlattı:
    "Çok yakında bir yarışma yapıyoruz Survivorcılarla. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz."

  5. Survivor'da en beğendiği sezon sorusuna Ilıcalı, "Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim" cevabını verdi.

    Survivor'da en beğendiği sezon sorusuna Ilıcalı, "Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim" cevabını verdi.

  6. Acun Ilıcalı, Cedi'nin "Bu yarışmalardan birine katılsan hangisine katılmak istersin?" sorusuna "Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin" yanıtını verdi.

    Acun Ilıcalı, Cedi'nin "Bu yarışmalardan birine katılsan hangisine katılmak istersin?" sorusuna "Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin" yanıtını verdi.

  7. Survivor yarışmasında uzun boyluların yarışamayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, sebebini ise şu sözlerle anlattı:<br>    "Sizin fizik olayı daha ön planda. Çünkü uzaylılarsınız. NBA'de gördüklerimiz insan değil. Öyle bir temponun kaldırma ihtimali yok. Zıpla, savunma yap bu fiziksel olarak anlatılabilecek bir durum değil.''

    Survivor yarışmasında uzun boyluların yarışamayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, sebebini ise şu sözlerle anlattı:
    "Sizin fizik olayı daha ön planda. Çünkü uzaylılarsınız. NBA'de gördüklerimiz insan değil. Öyle bir temponun kaldırma ihtimali yok. Zıpla, savunma yap bu fiziksel olarak anlatılabilecek bir durum değil.''

  8. ''Mentallik önemli ama geride kalıyor. Biz de mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir."

    ''Mentallik önemli ama geride kalıyor. Biz de mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir."

  9. Öte yandan Survivor'ın dün akşam yayımlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta dizindeki sakatlık nedeniyle Ersin Korkut yarışmaya veda etmek zorun kaldı. Bu hafta ise geçen hafta uygulanamayan SMS'ler bu haftaki SMS ile birleştirildi.

    Öte yandan Survivor'ın dün akşam yayımlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta dizindeki sakatlık nedeniyle Ersin Korkut yarışmaya veda etmek zorun kaldı. Bu hafta ise geçen hafta uygulanamayan SMS'ler bu haftaki SMS ile birleştirildi.

  10. Yapılan oylar sonucunda ise iki takımdan da bu hafta SMS'te en az oyu alan isim Mert Öcal olarak Survivor 2020'ye veda eden isim oldu. SMS sıralamasında sık sık birinci gelen Öcal'ın vedası ise herkesi şaşkına çevirdi.

    Yapılan oylar sonucunda ise iki takımdan da bu hafta SMS'te en az oyu alan isim Mert Öcal olarak Survivor 2020'ye veda eden isim oldu. SMS sıralamasında sık sık birinci gelen Öcal'ın vedası ise herkesi şaşkına çevirdi.