İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Seyirciyi Üzdü!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde olduğu dizi Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali yapıyor.

  1. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarının tek dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir koronavirüs sebebiyle çekimlere birçok dizi gibi ara verdi. Geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluşmak için dizinin başrolleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Instagram canlı yayın açtı, Doğduğun Ev Kaderindir hakkında bilgiler verdi.

    Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarının tek dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir koronavirüs sebebiyle çekimlere birçok dizi gibi ara verdi. Geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluşmak için dizinin başrolleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Instagram canlı yayın açtı, Doğduğun Ev Kaderindir hakkında bilgiler verdi.

  2. Ekranlarda olmayı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol almayı çok sevdiklerini dile getiren iki başarılı oyuncunun dizisinde final artık kesinleşti. Haziran ayında ekranlara gelecek olan 12. bölümüyle sezon finali yapacak.

    Ekranlarda olmayı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol almayı çok sevdiklerini dile getiren iki başarılı oyuncunun dizisinde final artık kesinleşti. Haziran ayında ekranlara gelecek olan 12. bölümüyle sezon finali yapacak.

  3. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Haziran ayında sezon finali yapmasının ardından Ağustos ayında yeniden başlayacak ve Eylül'de 2. sezonuyla TV8 ekranlarında olacak.

    Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Haziran ayında sezon finali yapmasının ardından Ağustos ayında yeniden başlayacak ve Eylül'de 2. sezonuyla TV8 ekranlarında olacak.

  4. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ile beraber Instagram canlı yayınında diziye dair şunları söylemişti:

    Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ile beraber Instagram canlı yayınında diziye dair şunları söylemişti:

  5. "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep'i çok seviyorum. Demet'i de çok seviyorum."

    "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep'i çok seviyorum. Demet'i de çok seviyorum."