İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu?

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube canlı yayınına katıldı ve O Ses Türkiye jürilerinde değişiklik olacağını söyledi. Murat Boz ise paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

  1. O Ses Türkiye'nin değişmez jürilerinden biri olan Murat Boz, Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yaptığı Instagram paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında O Ses Türkiye jürilerinde değişikliğe gideceğini söyledi.

    O Ses Türkiye'nin değişmez jürilerinden biri olan Murat Boz, Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yaptığı Instagram paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Acun Ilıcalı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında O Ses Türkiye jürilerinde değişikliğe gideceğini söyledi.

  2. Uzun senelerdir Hadise ve Murat Boz, O Ses Türkiye'de değişmeyen iki jürisi olarak anılırken Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla Murat Boz'un O Ses Türkiye'den ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Bu iddiaları Murat Boz'un Instagram paylaşımı da doğrular cinstendi.

    Uzun senelerdir Hadise ve Murat Boz, O Ses Türkiye'de değişmeyen iki jürisi olarak anılırken Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla Murat Boz'un O Ses Türkiye'den ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Bu iddiaları Murat Boz'un Instagram paylaşımı da doğrular cinstendi.

  3. Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram'dan O Ses Türkiye stüdyosunda çekilen fotoğrafını paylaşarak veda edercesine bir emoji koydu.

    Murat Boz, sosyal medya hesabı Instagram'dan O Ses Türkiye stüdyosunda çekilen fotoğrafını paylaşarak veda edercesine bir emoji koydu.

  4. Acun Ilıcalı, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi.

    Acun Ilıcalı, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi.

  5. 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

    'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

  6. Ilıcalı'nın açıklamaları üzerine de Murat Boz'un bu paylaşımı O Ses Türkiye'den ayrılacağı iddialarının güçlenmesine neden oldu.

    Ilıcalı'nın açıklamaları üzerine de Murat Boz'un bu paylaşımı O Ses Türkiye'den ayrılacağı iddialarının güçlenmesine neden oldu.