İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Konutta Yeni Kampanya! 2 Yıl Ödeme Yok.

Kamu bankaları konut sahibi olmak isteyenler için tarihin en uygun koşullu kampanyasını önceki gün açıkladı. Sıfır konutta kredi faizi 0.64’e, ikinci elde 0.74’a çekildi. 12 ay ödemesiz 15 yıl vade imkanı sunuldu.

  1. Kamu bankalarından gelen bu hamle karşısında özel sektör de bir kampanyayla sürece destek vermeye karar verdi. Edinilen bilgilere göre özel sektörün başlatacağı kampanyada en büyük avantaj ‘ödemesiz dönem’ olacak.

    Kamu bankalarından gelen bu hamle karşısında özel sektör de bir kampanyayla sürece destek vermeye karar verdi. Edinilen bilgilere göre özel sektörün başlatacağı kampanyada en büyük avantaj ‘ödemesiz dönem’ olacak.

  2. Markalı konut projelerinden ev alan vatandaş 24 ay taksit ödemeyecek, ödemeler 3. yılda başlayacak. Sektör temsilcileri daha önce yapılan hiçbir kampanyada bu fırsatın sunulmadığına dikkat çekiyor.

    Markalı konut projelerinden ev alan vatandaş 24 ay taksit ödemeyecek, ödemeler 3. yılda başlayacak. Sektör temsilcileri daha önce yapılan hiçbir kampanyada bu fırsatın sunulmadığına dikkat çekiyor.

  3. YÜZDE 5 PEŞİNAT  <br>  Emlak Konut GYO öncülüğünde yapılması planlanan kampanyada önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Sonrasında vatandaş yüzde 5 peşinat verecek. Yüzde 15 de teslime ödenecek.

    YÜZDE 5 PEŞİNAT
    Emlak Konut GYO öncülüğünde yapılması planlanan kampanyada önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Sonrasında vatandaş yüzde 5 peşinat verecek. Yüzde 15 de teslime ödenecek.

  4. Vatandaş kalan yüzde 80 için de aylık yüzde 0.70 bandından oranlarla konut kredisi kullanılacak. Kredi kullanan vatandaş 2 yıl taksit ödemeyecek, 3. yıla başlarken ödemeler yapılacak.

    Vatandaş kalan yüzde 80 için de aylık yüzde 0.70 bandından oranlarla konut kredisi kullanılacak. Kredi kullanan vatandaş 2 yıl taksit ödemeyecek, 3. yıla başlarken ödemeler yapılacak.

  5. Özel sektörün kampanyasında vade seçenekleri 10 ve 15 yıl olarak tüketiciye sunulacak. Kampanyanın ilk etapta yaklaşık 30 projede uygulanması bekleniyor.

    Özel sektörün kampanyasında vade seçenekleri 10 ve 15 yıl olarak tüketiciye sunulacak. Kampanyanın ilk etapta yaklaşık 30 projede uygulanması bekleniyor.

  6. Bu projeler İstanbul, İzmir, Ankara, Gebze, Konya ve Denizli&#8217;de yer alıyor. Projelerin büyük kısmı teslime hazır ya da teslimi yakın tarihli.

    Bu projeler İstanbul, İzmir, Ankara, Gebze, Konya ve Denizli’de yer alıyor. Projelerin büyük kısmı teslime hazır ya da teslimi yakın tarihli.

  7. Kiracı olan vatandaş bu kampanyayla ev sahibi olduğunda eve hemen yerleşip kira yükünden de kurtulacak.

    Kiracı olan vatandaş bu kampanyayla ev sahibi olduğunda eve hemen yerleşip kira yükünden de kurtulacak.

  8. CANLANMA BEKLENİYOR<br>  Yaklaşık 2 yıldır durgun bir dönemden geçen gayrimenkul sektörü ağustos 2019&#8217;da toparlanmaya başlamıştı. Birkaç ay süren iyi tablo koronavirüsle değişti.

    CANLANMA BEKLENİYOR
    Yaklaşık 2 yıldır durgun bir dönemden geçen gayrimenkul sektörü ağustos 2019’da toparlanmaya başlamıştı. Birkaç ay süren iyi tablo koronavirüsle değişti.

  9. Öyle ki nisan ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 55.5 düştü ve sadece 42 bin 783 konut satıldı.

    Öyle ki nisan ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 55.5 düştü ve sadece 42 bin 783 konut satıldı.

  10. Bu tüm zamanların en kötü satış rakamı olarak kayıtlara geçti. Gayrimenkul sektörü temsilcileri salgın etkisiyle mayıs rakamları konusunda da iyimser değil.

    Bu tüm zamanların en kötü satış rakamı olarak kayıtlara geçti. Gayrimenkul sektörü temsilcileri salgın etkisiyle mayıs rakamları konusunda da iyimser değil.

  11. Ancak hem kamu bankalarının başlattığı kampanya hem de özel sektörün kampanyasıyla konut pazarının hareketlenmesi aylık 100 bin satış bandının tekrar yakalanması bekleniyor. Sektör yılın kalan 7 ayında ilk 5 ayın kaybını telafi etmeyi planlıyor.    <br>İŞTE EMLAK KONUT PROJELERİ

    Ancak hem kamu bankalarının başlattığı kampanya hem de özel sektörün kampanyasıyla konut pazarının hareketlenmesi aylık 100 bin satış bandının tekrar yakalanması bekleniyor. Sektör yılın kalan 7 ayında ilk 5 ayın kaybını telafi etmeyi planlıyor.
    İŞTE EMLAK KONUT PROJELERİ

  12. İDEALİST CADDE<br>  Emlak Konut GYO güvencesi ve İdealist GYO imzası ile yükselen proje İdealist Cadde, projesi İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi&#8217;ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede..

    İDEALİST CADDE
    Emlak Konut GYO güvencesi ve İdealist GYO imzası ile yükselen proje İdealist Cadde, projesi İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi’ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede..

  13. BAŞKENT EMLAK KONUTLARI<br>  Başkent Emlak Konutları, Çankaya Oran da yükseliyor. İçinde kafeler, alışveriş merkezi,dükkanlar, bisiklet yolları, oyun parkurları, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor.

    BAŞKENT EMLAK KONUTLARI
    Başkent Emlak Konutları, Çankaya Oran da yükseliyor. İçinde kafeler, alışveriş merkezi,dükkanlar, bisiklet yolları, oyun parkurları, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor.

  14. NİĞDE EMLAK KONUTLARI<br>  Farklı metrekareler ve plan çözümlerinde 2+1, 3+1, 4+1 tasarlanmış konut alanları bulunan Niğde Konut Projesi&#8217;nde yapılar arsa geometrisi üzerinde, kent hizalarını devam ettirerek, arsa çeperleri üzerinde, birbirinin görüşünü kesintiye uğratmayacak şekilde konumlandırılmıştır.

    NİĞDE EMLAK KONUTLARI
    Farklı metrekareler ve plan çözümlerinde 2+1, 3+1, 4+1 tasarlanmış konut alanları bulunan Niğde Konut Projesi’nde yapılar arsa geometrisi üzerinde, kent hizalarını devam ettirerek, arsa çeperleri üzerinde, birbirinin görüşünü kesintiye uğratmayacak şekilde konumlandırılmıştır.

  15. GEBZE EMLAK KONUTLARI 3<br>  Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dublex Daire Tiplerinden oluşan 1955 adet konuttan meydana geliyor. Projede toplamda 37 blok bulunuyor.

    GEBZE EMLAK KONUTLARI 3
    Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesi, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dublex Daire Tiplerinden oluşan 1955 adet konuttan meydana geliyor. Projede toplamda 37 blok bulunuyor.

  16. ESENLER EMLAK KONUTLARI  <br>İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havaalanı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 56.841,92 m2&#8217;lik proje alanı 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun kapsamında Kentsel Dönüşüm Alanı olarak belirlenmişti. Proje kapsamında toplam 2373 adet konut 55 adet ticari ünite planlanmıştı. Hak sahiplerine 1403 adet konut 32 ticari ünite ayrılmış olup 970 adet konut ve 23 adet ticari ünite satışa sunulmuştu.

    ESENLER EMLAK KONUTLARI
    İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havaalanı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 56.841,92 m2’lik proje alanı 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun kapsamında Kentsel Dönüşüm Alanı olarak belirlenmişti. Proje kapsamında toplam 2373 adet konut 55 adet ticari ünite planlanmıştı. Hak sahiplerine 1403 adet konut 32 ticari ünite ayrılmış olup 970 adet konut ve 23 adet ticari ünite satışa sunulmuştu.

  17. NEVŞEHİR EMLAK KONUTLARI: 3 bloktan oluşan sosyal alanları bulunan bir proje.  <br>  KÖRFEZKENT ÇARŞI: 4 etap ve 3.600 konuttan oluşan Körfezkent Emlak Konutları&#8217;nın tam ortasında yer alıyor.

    NEVŞEHİR EMLAK KONUTLARI: 3 bloktan oluşan sosyal alanları bulunan bir proje.
    KÖRFEZKENT ÇARŞI: 4 etap ve 3.600 konuttan oluşan Körfezkent Emlak Konutları’nın tam ortasında yer alıyor.

  18. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 2: Toplam İnşaat Alanı 62.745,14 m² olan Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap; 1 adet 1+1, 107 adet 2+1, 2 adet 2+1 dubleks, 114 adet 3+1, 47 adet 4+1 den oluşan toplam 271 adet konuttan oluşmaktadır.  <br>  BİZİM MAHALLE: Emlak Konut GYO güvencesiyle 1 milyon metrekarelik bir alanda Küçükçekmece&#8217;de yer alıyor.

    EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 2: Toplam İnşaat Alanı 62.745,14 m² olan Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap; 1 adet 1+1, 107 adet 2+1, 2 adet 2+1 dubleks, 114 adet 3+1, 47 adet 4+1 den oluşan toplam 271 adet konuttan oluşmaktadır.
    BİZİM MAHALLE: Emlak Konut GYO güvencesiyle 1 milyon metrekarelik bir alanda Küçükçekmece’de yer alıyor.

  19. UNIKONUT ISPARTAKULE: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere değişik tip ve büyüklükler arasında seçim yapma olanağı sunuyor.<br>    DUMANKAYA MİKS: Dumankaya Miks Projesi, 30 dönümlük bir alanda konut ve ticari alanları bir arada sunan iki rezidance bloktan oluşuyor.

    UNIKONUT ISPARTAKULE: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere değişik tip ve büyüklükler arasında seçim yapma olanağı sunuyor.
    DUMANKAYA MİKS: Dumankaya Miks Projesi, 30 dönümlük bir alanda konut ve ticari alanları bir arada sunan iki rezidance bloktan oluşuyor.

  20. BAHÇETEPE İSTANBUL  <br>  TUZLA EMLAK KONUTLARI 2  <br>  MY WORLD ATAŞEHİR  <br>  MY WORLD EUROPE  <br>  PARK MAVERA

    BAHÇETEPE İSTANBUL
    TUZLA EMLAK KONUTLARI 2
    MY WORLD ATAŞEHİR
    MY WORLD EUROPE
    PARK MAVERA

  21. 1STANBUL<br>    AVRUPA KONUTLARI - TEM  <br>  EVORA İZMİR  <br>  AYAZMA EMLAK KONUTLARI 1

    1STANBUL
    AVRUPA KONUTLARI - TEM
    EVORA İZMİR
    AYAZMA EMLAK KONUTLARI 1

  22. AVRUPA KONUTLARI TEM 2  <br>  METROPOL İSTANBUL  <br>  SOYAK PARK APARTS  <br>  MASLAK 1453 İSTANBUL

    AVRUPA KONUTLARI TEM 2
    METROPOL İSTANBUL
    SOYAK PARK APARTS
    MASLAK 1453 İSTANBUL

  23. SPRADON QUARTZ  <br>  CER İSTANBUL  <br>  NİDAPARK KÜÇÜKYALI  <br>  SOYAK EVOSTAR

    SPRADON QUARTZ
    CER İSTANBUL
    NİDAPARK KÜÇÜKYALI
    SOYAK EVOSTAR

  24. NİDAPARK İSTİNYE  <br>  SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI  <br>  SPRADON VADİ  <br>  TUZLA EMLAK KONUTLARI 1

    NİDAPARK İSTİNYE
    SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI
    SPRADON VADİ
    TUZLA EMLAK KONUTLARI 1

  25. ALEMDAĞ EMLAK KONUTLARI  <br>  TEM 34 TAHTAKALE  <br>  BULVAR 216  <br>  UPHILL COURT ATAŞEHİR  <br>  BURGAZKENT  <br>  EVORA İSTANBUL MARMARA

    ALEMDAĞ EMLAK KONUTLARI
    TEM 34 TAHTAKALE
    BULVAR 216
    UPHILL COURT ATAŞEHİR
    BURGAZKENT
    EVORA İSTANBUL MARMARA

  26. ŞEHRİZAR KONAKLARI  <br>  BİZİM EVLER 2  <br>  AVRUPARK HAYAT  <br>  BİZİM EVLER 4  <br>  YILDIZKENT

    ŞEHRİZAR KONAKLARI
    BİZİM EVLER 2
    AVRUPARK HAYAT
    BİZİM EVLER 4
    YILDIZKENT

  27. AVRUPARK  <br>  BİZİM EVLER 3  <br>  ATAŞEHİR RESIDENCE  <br>  DREAMCITY ÇERKEZKÖY  <br>  ELITE CITY  <br>  AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 1

    AVRUPARK
    BİZİM EVLER 3
    ATAŞEHİR RESIDENCE
    DREAMCITY ÇERKEZKÖY
    ELITE CITY
    AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 1

  28. EVORA İSTANBUL  <br>  AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 2  <br>  AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 3  <br>  VARYAP MERİDİAN  <br>  DÜŞLER VADİSİ  <br>  EMLAK KONUT MAVİŞEHİR EVLERİ

    EVORA İSTANBUL
    AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 2
    AVRUPA KONUTLARI ISPARTAKULE 3
    VARYAP MERİDİAN
    DÜŞLER VADİSİ
    EMLAK KONUT MAVİŞEHİR EVLERİ

  29. EVVEL - ADIM İSTANBUL  <br>  KÖY  <br>  EMLAK KONUT PELİKAN SİTESİ  <br>  KOORDİNAT ÇAYYOLU  <br>  BATIŞEHİR  <br>  SEYRANŞEHİR

    EVVEL - ADIM İSTANBUL
    KÖY
    EMLAK KONUT PELİKAN SİTESİ
    KOORDİNAT ÇAYYOLU
    BATIŞEHİR
    SEYRANŞEHİR

  30. ERGENE VADİSİ    <br>EVORA DENİZLİ  <br>  TEMAŞEHİR KONYA  <br>  GEBZE EMLAK KONUTLARI 1  <br>  EBRULİ ISPARTAKULE  <br>  TUAL BAHÇEKENT

    ERGENE VADİSİ
    EVORA DENİZLİ
    TEMAŞEHİR KONYA
    GEBZE EMLAK KONUTLARI 1
    EBRULİ ISPARTAKULE
    TUAL BAHÇEKENT

  31. NİDAKULE ATAŞEHİR  <br>  GEBZE EMLAK KONUTLARI 2  <br>  VALİDEBAĞ KONAKLARI  <br>  SOFA LOCA  <br>  AVRUPA KONUTLARI BAŞAKŞEHİR  <br>  TUAL ADALAR  <br>  ISPARTAKULE

    NİDAKULE ATAŞEHİR
    GEBZE EMLAK KONUTLARI 2
    VALİDEBAĞ KONAKLARI
    SOFA LOCA
    AVRUPA KONUTLARI BAŞAKŞEHİR
    TUAL ADALAR
    ISPARTAKULE

  32. KARAT 34<br>    EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ  <br>  NOVUS RESIDENCE  <br>  KENT PLUS MİMAR SİNAN  <br>  NİDAPARK KAYAŞEHİR  <br>  KUASAR İSTANBUL

    KARAT 34
    EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ
    NOVUS RESIDENCE
    KENT PLUS MİMAR SİNAN
    NİDAPARK KAYAŞEHİR
    KUASAR İSTANBUL

  33. KÖRFEZKENT 1  <br>  GÖLPANORAMA EVLERİ  <br>  KÖRFEZKENT 2  <br>  BULVAR İSTANBUL  <br>  KÖRFEZKENT 3  <br>  EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ

    KÖRFEZKENT 1
    GÖLPANORAMA EVLERİ
    KÖRFEZKENT 2
    BULVAR İSTANBUL
    KÖRFEZKENT 3
    EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ

  34. BAHÇEKENT EMLAK KONUTLARI  <br>  İSTANBUL FİNANS MERKEZİ  <br>  MAVİŞEHİR MODERN  <br>  MERKEZ KAYAŞEHİR  <br>  KÖRFEZKENT 4  <br>  BAHÇEKENT FLORA  <br>  MY TOWERLAND  <br>  MISSTANBUL EVLERİ

    BAHÇEKENT EMLAK KONUTLARI
    İSTANBUL FİNANS MERKEZİ
    MAVİŞEHİR MODERN
    MERKEZ KAYAŞEHİR
    KÖRFEZKENT 4
    BAHÇEKENT FLORA
    MY TOWERLAND
    MISSTANBUL EVLERİ

  35. BÜYÜKYALI İSTANBUL  <br>  AVANGART İSTANBUL  <br>  PARK YAŞAM MAVİŞEHİR  <br>  SELİMPAŞA EMLAK KONUTLARI  <br>  SOYAK MAVİŞEHİR  <br>  OFİS KARAT BAKIRKÖY  <br>  AVRUPA KONUTLARI ATAKENT 3

    BÜYÜKYALI İSTANBUL
    AVANGART İSTANBUL
    PARK YAŞAM MAVİŞEHİR
    SELİMPAŞA EMLAK KONUTLARI
    SOYAK MAVİŞEHİR
    OFİS KARAT BAKIRKÖY
    AVRUPA KONUTLARI ATAKENT 3

  36. MY TOWN ISPARTAKULE  <br>  SEMT BAHÇEKENT  <br>  SARPHAN FİNANSPARK  <br>  MERKEZ ANKARA  <br>  İSTMARİNA  <br>  YENİKÖY KONAKLARI İSTANBUL  <br>  AYAZMA EMLAK KONUTLARI 2

    MY TOWN ISPARTAKULE
    SEMT BAHÇEKENT
    SARPHAN FİNANSPARK
    MERKEZ ANKARA
    İSTMARİNA
    YENİKÖY KONAKLARI İSTANBUL
    AYAZMA EMLAK KONUTLARI 2