İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yarışmadan Diskalifiye Edildi!

FOX'daki Temizlik Benim İşim'de bugünün yarışmacısı Hülya, Kadir Ezildi'yi çileden çıkarttı ve yarışmadan diskalifiye edildi.

  1. Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'in bugün yayımlanan 198. bölümde herkesi şok eden bir gelişme yaşandı. Peki Temizlik Benim İşim'de neler yaşandı? Son bölümde ne oldu? Final bölümünde yaşanan gerilim izleyicileri şok etti.

    Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'in bugün yayımlanan 198. bölümde herkesi şok eden bir gelişme yaşandı. Peki Temizlik Benim İşim'de neler yaşandı? Son bölümde ne oldu? Final bölümünde yaşanan gerilim izleyicileri şok etti.

  2. FOX'da Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim yarışmacılarından Hülya, hafta içinden beri sert çıkışları ve sivri diliyle öne çıkmaya başladı ve dikkatleri üzerine çekti.

    FOX'da Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim yarışmacılarından Hülya, hafta içinden beri sert çıkışları ve sivri diliyle öne çıkmaya başladı ve dikkatleri üzerine çekti.

  3. Yarışmacılardan Sevgi'nin ev temizliği gününde sert yorumlarına devam eden Hülya, konuşmalarında o kadar ileri gitti ki, Sevgi dayanamayıp gözyaşları dökmeye başlamıştı.

    Yarışmacılardan Sevgi'nin ev temizliği gününde sert yorumlarına devam eden Hülya, konuşmalarında o kadar ileri gitti ki, Sevgi dayanamayıp gözyaşları dökmeye başlamıştı.

  4. Bugün ise temizlik sırası kendinde olan Hülya ve diğer yarışmacılar arasında çok sert konuşmalar yaşandı. Temizliğin ardından diğer yarışmacıların Hülya'ya yaptığı eleştirilere Hülya çok daha sert tavırlarla karşılık verdi.

    Bugün ise temizlik sırası kendinde olan Hülya ve diğer yarışmacılar arasında çok sert konuşmalar yaşandı. Temizliğin ardından diğer yarışmacıların Hülya'ya yaptığı eleştirilere Hülya çok daha sert tavırlarla karşılık verdi.

  5. "Kadir Hülya'yı diskalifiye etti": Gerilim yükselince Kadir Ezildi müdaha etti. Hülya'nın izleyicilere ve yarışmacılara saygısızlık ettiğini söyleyen Kadir Ezildi, Hülya'nın dışarı çıkmasını istedi ve Hülya'yı diskalifiye etti. Hülya'nın hafta başından itibaren verdiği tüm puanlar iptal edilirken yarışma yarın Elsin'in temizliğiyle devam edecek.

    "Kadir Hülya'yı diskalifiye etti": Gerilim yükselince Kadir Ezildi müdaha etti. Hülya'nın izleyicilere ve yarışmacılara saygısızlık ettiğini söyleyen Kadir Ezildi, Hülya'nın dışarı çıkmasını istedi ve Hülya'yı diskalifiye etti. Hülya'nın hafta başından itibaren verdiği tüm puanlar iptal edilirken yarışma yarın Elsin'in temizliğiyle devam edecek.

  6. Hülya'nın Temizlik Benim İşim'de bu haftanın ilk yarışmacısı Emine ve ikinci yarışmacısı Sevgi'ye yaptığı yorumlar oldukça ağırdı.

    Hülya'nın Temizlik Benim İşim'de bu haftanın ilk yarışmacısı Emine ve ikinci yarışmacısı Sevgi'ye yaptığı yorumlar oldukça ağırdı.