Evli Ünlüler Kervanına Ezgi Mola Da Katılıyor! İşte Düğün Tarihi...

Oyuncu Ezgi Mola, karantina döneminde işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlilik kararı aldı. Çift, eylül ayında nikah masasına oturacak.

  1. Karantina süreci bir çifte daha yaradı. Güzel oyuncu Ezgi Mola da artık evli ünlülerden biri oluyor. Mola, 1,5 yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenme kararı aldı. Karantina sürecinde ilişkilerini derinleştiren çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi.

    Karantina süreci bir çifte daha yaradı. Güzel oyuncu Ezgi Mola da artık evli ünlülerden biri oluyor. Mola, 1,5 yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenme kararı aldı. Karantina sürecinde ilişkilerini derinleştiren çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi.

  2. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı’nın düğün hazırlıklarına başladığı ve Çeşme’de bir kır düğünü ile evleneceği öğrenildi. Karantina sürecinin sona ermesi için gün sayan çiftin, düğünlerini eylül ayında yapacağı ortaya çıktı. İkilinin balayı için mavi tura çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

    Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı’nın düğün hazırlıklarına başladığı ve Çeşme’de bir kır düğünü ile evleneceği öğrenildi. Karantina sürecinin sona ermesi için gün sayan çiftin, düğünlerini eylül ayında yapacağı ortaya çıktı. İkilinin balayı için mavi tura çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

  3. Düğün heyecanı yaşayan güzel oyuncu Mola’nın Çeşme’deki mekanları araştırmaya başladığı ortaya çıktı.

    Düğün heyecanı yaşayan güzel oyuncu Mola’nın Çeşme’deki mekanları araştırmaya başladığı ortaya çıktı.