İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ertuğrul Gazi Kuruluş Osman'a Dönüş Yapıyor!

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisine yeni bir isim daha dahil oldu. Yeşilçam’ın usta oyuncusu, dizide Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Ertuğrul Gazi karakterine hayat verecek.

  1. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelen ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman’a yeni bir isim daha dahil oldu. Dizideki Ertuğrul Gazi karakterini Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun canlandıracak.

    Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelen ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman’a yeni bir isim daha dahil oldu. Dizideki Ertuğrul Gazi karakterini Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun canlandıracak.

  2. ERTUĞRUL GAZİ İLE DÖNÜŞ YAPIYOR&#8230;    <br>Ediz Hun, dizide sık sık adı geçen ancak hiç yüzü gösterilmeyen Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını oynayacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Burak Özçivit'in hayat verdiği Osman Gazi, Ediz Hun'un canlandırdığı babası Ertuğrul Gazi'yi Konya'da ziyarete gidecek ve ondan nasihatler alacak.

    ERTUĞRUL GAZİ İLE DÖNÜŞ YAPIYOR…
    Ediz Hun, dizide sık sık adı geçen ancak hiç yüzü gösterilmeyen Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını oynayacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Burak Özçivit'in hayat verdiği Osman Gazi, Ediz Hun'un canlandırdığı babası Ertuğrul Gazi'yi Konya'da ziyarete gidecek ve ondan nasihatler alacak.