Keanu Reeves Matrix 4'E Neden Döndü?

Lana ve Lili Wachowski Kardeşler'in senaryosunu yazıp yönettiği The Matrix film serisinin 4.'cüsü hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Filmin ilk 3 serisinde Neo karakterini oynayan Amerikalı aktör Keanu Reeves, neden 4. fimde rol almayı kabul ettiğini bu sözlerle açıkladı: Biz bundan besleniyoruz!

  1. "Gündüzleri bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson (Keanu Reeves), geceleri Neo lakaplı usta bir 'hacker'. Peşinde onu takip eden bazı siyah takım elbiseli, gözlüklü adamlar var ve Neo bunun nedenini Morpheus'dan (Laurence Fishburne) acı bir şekilde öğreniyor. Birden kendini büyük bir komplonun içinde bulan Neo, Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorundadır: Aslında tüm dünya içinde yaşadığımızı sandığımız simulasyon bir dünyadır. "Yapay Zeka" ile insanoğlunun girdiği savaşta "yapay zeka" galip gelmiş ve insaoğlunu köleleştirmiştir..."

    "Gündüzleri bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson (Keanu Reeves), geceleri Neo lakaplı usta bir 'hacker'. Peşinde onu takip eden bazı siyah takım elbiseli, gözlüklü adamlar var ve Neo bunun nedenini Morpheus'dan (Laurence Fishburne) acı bir şekilde öğreniyor. Birden kendini büyük bir komplonun içinde bulan Neo, Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorundadır: Aslında tüm dünya içinde yaşadığımızı sandığımız simulasyon bir dünyadır. "Yapay Zeka" ile insanoğlunun girdiği savaşta "yapay zeka" galip gelmiş ve insaoğlunu köleleştirmiştir..."

  2. 1999 yılında gösterime girdiğinde beyazperdede büyük ses getiren The Matrix filminin 4.'cüsü çekildi. 21 Mayıs 2021'de seyirciyle buluşması beklenen fimde yine başrolü Keanu Reeves, aldı.

    1999 yılında gösterime girdiğinde beyazperdede büyük ses getiren The Matrix filminin 4.'cüsü çekildi. 21 Mayıs 2021'de seyirciyle buluşması beklenen fimde yine başrolü Keanu Reeves, aldı.

  3. REEVES: TEK SEBEBİM BANA SUNULAN HİKAYE!  <br>  Ünlü oyuncu Keanu Reeves, Matrix'e dönme nedenini Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını açıkladı.    Keanu Reeves, dördüncü bir film için The Matrix'e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi.

    REEVES: TEK SEBEBİM BANA SUNULAN HİKAYE!
    Ünlü oyuncu Keanu Reeves, Matrix'e dönme nedenini Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını açıkladı. Keanu Reeves, dördüncü bir film için The Matrix'e geri dönmesinin tek sebebinin, film yapımcısı Lana Wachowski'nin ona sunduğu hikayeden kaynaklandığını söyledi.

  4. Reeves; &#8220;Lana Wachowski benimle frekans yakalayan harika bir hikaye ve güzel bir senaryo yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu. Onunla tekrar çalışmak sadece şaşırtıcı. Gerçekten özel bir şeydi ve hikaye için söyleyecek anlamlı şeyler var. Biz bundan besleniyoruz&#8221; dedi.

    Reeves; “Lana Wachowski benimle frekans yakalayan harika bir hikaye ve güzel bir senaryo yazdı. Bunu yapmanın tek nedeni bu. Onunla tekrar çalışmak sadece şaşırtıcı. Gerçekten özel bir şeydi ve hikaye için söyleyecek anlamlı şeyler var. Biz bundan besleniyoruz” dedi.