Murat Yıldırım Çok Mutlu

Murat Yıldırım çok mutlu

  1. Son günlerde hayranlarının yüzünü güldürmesiyle gündeme gelen Show TV'de Ramo adlı dizide başrol oynayan Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani'den müjdeli haber geldi.

    Son günlerde hayranlarının yüzünü güldürmesiyle gündeme gelen Show TV'de Ramo adlı dizide başrol oynayan Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani'den müjdeli haber geldi.

  2. Babalık heyecanı yaşayan Murat Yıldırım, 2016 yılında hayatını Faslı oyuncu Iman Elbani ile birleştirmişti. Mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak isteyen çift, mutlu haberi geçtiğimiz günlerde almış. Eşinin 2 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Yıldırım, mutluluktan havalara uçmuş.

    Babalık heyecanı yaşayan Murat Yıldırım, 2016 yılında hayatını Faslı oyuncu Iman Elbani ile birleştirmişti. Mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak isteyen çift, mutlu haberi geçtiğimiz günlerde almış. Eşinin 2 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Yıldırım, mutluluktan havalara uçmuş.

  3. İkili, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kötü zamanlar yaşamış, bebeklerini anne karnında kaybetmişlerdi. Bu sebeple nazardan da korkan ünlü çift, mutluluklarını yalnızca çevresiyle paylaşmış.

    İkili, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kötü zamanlar yaşamış, bebeklerini anne karnında kaybetmişlerdi. Bu sebeple nazardan da korkan ünlü çift, mutluluklarını yalnızca çevresiyle paylaşmış.

  4. Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezundur.

    Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezundur.