Elenen İsmi Açıkladı, Sosyal Medya Yıkıldı...

Survivor'da elenen isim belli oldu!

  1. SURVIVOR&#8217;DA BU HAFTA KİM ELENDİ?  <br>  Survivor&#8217;da elenen kim oldu sorusu binlerce izleyici tarafından merak edilirken yarışmanın 23 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde yeniden konsey toplandı. Eleme potasında mücadele eden isimler Sercan, Nisa ve Evrim oldu

    SURVIVOR’DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
    Survivor’da elenen kim oldu sorusu binlerce izleyici tarafından merak edilirken yarışmanın 23 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde yeniden konsey toplandı. Eleme potasında mücadele eden isimler Sercan, Nisa ve Evrim oldu

  2. Potada bulunan 3 eleme adayı arasından en az SMS'i alan ismin yarışmaya veda edeceği yarışmada heyecanla beklenen açıklamayı Acun Ilıcalı yaptı.

    Potada bulunan 3 eleme adayı arasından en az SMS'i alan ismin yarışmaya veda edeceği yarışmada heyecanla beklenen açıklamayı Acun Ilıcalı yaptı.

  3. Yarışmanın 23 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde en az SMS'i alan Evrim Survivor'da elendi. Evrim Keklik Survivor'a ve adaya veda etti.

    Yarışmanın 23 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde en az SMS'i alan Evrim Survivor'da elendi. Evrim Keklik Survivor'a ve adaya veda etti.

  4. SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?  <br>  Çeyrek final döneminin başladığı Survivor&#8217;da bireysel oyunlar önem kazandı. Yarışmada bu hafta 3 eleme oyunu oynandı ve oyunu kazanan isim bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazandı ve eleme potasına Evrim&#8217;i gönderdi. İkinci dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve sürpriz bir şekilde Nisa&#8217;nın adını söyledi ve eleme potasına yolladı. Son eleme oyununu tekrar Cemal Can&#8217;ın kazanması üzerine Sercan&#8217;ın ismi söylendi. Böylece eleme adayları Sercan, Nisa ve Evrim oldu.

    SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?
    Çeyrek final döneminin başladığı Survivor’da bireysel oyunlar önem kazandı. Yarışmada bu hafta 3 eleme oyunu oynandı ve oyunu kazanan isim bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazandı ve eleme potasına Evrim’i gönderdi. İkinci dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve sürpriz bir şekilde Nisa’nın adını söyledi ve eleme potasına yolladı. Son eleme oyununu tekrar Cemal Can’ın kazanması üzerine Sercan’ın ismi söylendi. Böylece eleme adayları Sercan, Nisa ve Evrim oldu.