Survivor'da Ses Kaydında Gizem Bombası!

Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı arasında Survivor'daki ses kaydı yayınlandı. Ortaya çıktı ses kaydı Nisa ile Sercan arasında değil, Nisa ile Gizem arasında. Ses kaydının içeriği açıklanınca Sercan Yıldırım özür diledi.

  1. Survivor'da Sercan Nisa ses kaydı herkesi ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı ses kaydının aralarındaki ilişkiyi netleştireceğini duyurmuştu. Merak konusu olan ses kaydı 6 Nisan 2020 tarihinde adada kayda geçti. Ses kaydı Sercan ile Nisa arasında sanılmıştı. Ortaya çıktı ki kayıt Sercan'ın notunu ileten Gizem ile Nisa arasında geçmiş. Kameralardan uzak olduklarını düşündükleri bu konuşmanın ses kaydını Acun Ilıcalı Survivor ada konseyinde gündeme taşıdı. Peki ses kaydında ne var? Sercan ile Nisa arasındaki ilişki karşılıklı mı tek taraflı mı? İşte Sercan - Nisa ses kaydına ilişkin gelişmeler:

    Survivor'da Sercan Nisa ses kaydı herkesi ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı ses kaydının aralarındaki ilişkiyi netleştireceğini duyurmuştu. Merak konusu olan ses kaydı 6 Nisan 2020 tarihinde adada kayda geçti. Ses kaydı Sercan ile Nisa arasında sanılmıştı. Ortaya çıktı ki kayıt Sercan'ın notunu ileten Gizem ile Nisa arasında geçmiş. Kameralardan uzak olduklarını düşündükleri bu konuşmanın ses kaydını Acun Ilıcalı Survivor ada konseyinde gündeme taşıdı. Peki ses kaydında ne var? Sercan ile Nisa arasındaki ilişki karşılıklı mı tek taraflı mı? İşte Sercan - Nisa ses kaydına ilişkin gelişmeler:

  2. Survivor'da son yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, herkesi merak içinde bırakan Nisa - Sercan ses kaydı olayını açıkladı. Daha önce Sercan ile Nisa aşkına ilişkin bir çok video ekrana gelmişti. Bu video ise Sercan ile Nisa arasındaki ilişkinin tek taraflı mı yoksa karşılıklı mı olduğunu ortaya çıkardı. Acun Ilıcalı söz konusu videoyu yayınlamayı bu akşam ki ada konseyine bıraktı. Videoyu yayınlamadan önce de içeriğine dair bilgi verdi ve kendi kanaatini de açıkladı.

    Survivor'da son yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, herkesi merak içinde bırakan Nisa - Sercan ses kaydı olayını açıkladı. Daha önce Sercan ile Nisa aşkına ilişkin bir çok video ekrana gelmişti. Bu video ise Sercan ile Nisa arasındaki ilişkinin tek taraflı mı yoksa karşılıklı mı olduğunu ortaya çıkardı. Acun Ilıcalı söz konusu videoyu yayınlamayı bu akşam ki ada konseyine bıraktı. Videoyu yayınlamadan önce de içeriğine dair bilgi verdi ve kendi kanaatini de açıkladı.

  3. Mikrofon açık kalmış : Ses kaydı 6 Nisan 2020 gününe ait çıktı. Kameralar açık olmasa da mikrofonları açık olduğu için konuşma kayıtlara giriyor. İzleyici ses kaydının Sercan ile Nisa arasında olduğunu düşünmüştü. Ancak ortaya çıktı ki ses kaydı Gizem ile Nisa arasında geçen konuşmaya dair. Sercan hoşlandığı Nisa'ya bir not yazıyor ve bu notu götüren kişi de Gizem oluyor. Not sebebiyle çok mutlu olan Gizem, Nisa'ya bunu iletiyor. Bu konuşmada Nisa, Sercan ile ilişkiye sıcak bakmadığını dile getiriyor.

    Mikrofon açık kalmış : Ses kaydı 6 Nisan 2020 gününe ait çıktı. Kameralar açık olmasa da mikrofonları açık olduğu için konuşma kayıtlara giriyor. İzleyici ses kaydının Sercan ile Nisa arasında olduğunu düşünmüştü. Ancak ortaya çıktı ki ses kaydı Gizem ile Nisa arasında geçen konuşmaya dair. Sercan hoşlandığı Nisa'ya bir not yazıyor ve bu notu götüren kişi de Gizem oluyor. Not sebebiyle çok mutlu olan Gizem, Nisa'ya bunu iletiyor. Bu konuşmada Nisa, Sercan ile ilişkiye sıcak bakmadığını dile getiriyor.

  4. "Benim olaydan anladığım şu ki Gizem bu konuya o kadar motive ki ilettiği mesajlar yanlış olabilir. İnan sana Gizem aracılığıyla Nisa'dan mesaj geliyorsa bu yanlış olabilir. Nisa'nın bu konuya bakış açısı senin tahmin ettiğin bakış açısı değil. O zaman adalar ayrı olduğu için yanlış anlaşılma olabilir. Bunun benim tarafımdan değerlendirilmesi tek kelimeyle iletişim kopukluğu".

    "Benim olaydan anladığım şu ki Gizem bu konuya o kadar motive ki ilettiği mesajlar yanlış olabilir. İnan sana Gizem aracılığıyla Nisa'dan mesaj geliyorsa bu yanlış olabilir. Nisa'nın bu konuya bakış açısı senin tahmin ettiğin bakış açısı değil. O zaman adalar ayrı olduğu için yanlış anlaşılma olabilir. Bunun benim tarafımdan değerlendirilmesi tek kelimeyle iletişim kopukluğu".

  5. Sercan özür diledi : Acun Ilıcalı'nın açıklamaları üzerine Sercan Yıldırım şunları söyledi:  -Ben doğum günümde çok güzel bir not almıştım. İyiki doğdun yazmıştı. Ben kapattığımı düşünüyorum. Nisa da kapatmıştı. Saçma bir şekilde alevlendi konu. Kimse zarar görsün istemem. Bir kusurum, yanlışım olduysa Nisa'dan özür dilerim.   Ses kaydı yayınlandığında Nisa'nın 'Bir erkek arkadaşım var onunla evleneceğim' dediği ve Sercan ile ilgilenmediğini net bir şekilde ifade ettiği duyuluyor.

    Sercan özür diledi : Acun Ilıcalı'nın açıklamaları üzerine Sercan Yıldırım şunları söyledi: -Ben doğum günümde çok güzel bir not almıştım. İyiki doğdun yazmıştı. Ben kapattığımı düşünüyorum. Nisa da kapatmıştı. Saçma bir şekilde alevlendi konu. Kimse zarar görsün istemem. Bir kusurum, yanlışım olduysa Nisa'dan özür dilerim. Ses kaydı yayınlandığında Nisa'nın 'Bir erkek arkadaşım var onunla evleneceğim' dediği ve Sercan ile ilgilenmediğini net bir şekilde ifade ettiği duyuluyor.

  6. Sercan - Nisa ilişkisinin mazisi: Survivor izleyicileri geçmiş bölümlerde Sercan'ın Nisa'ya karşı duyguları olduğunu düşünüyordu. Hatta bu durumla ilgili Acun Ilıcalı da açıklama yapmış, Sercan'ın Nisa'ya duygularının aşikar olduğunu ama Nisa tarafından bir belirti olmadığını söylemişti. Son olarak Sercan, Nisa ile konuşmak istemiş ve ondan herkesi eşit gördüğüyle ilgili bir cevap almıştı. Böylece izleyiciler de bu hikayenin bittiğini düşünmüştü. Ancak, çeyrek finalde 2. dokunulmazlığı kazanan Sercan, eleme adayı olarak Nisa'yı söyleyince ortalık karıştı.

    Sercan - Nisa ilişkisinin mazisi: Survivor izleyicileri geçmiş bölümlerde Sercan'ın Nisa'ya karşı duyguları olduğunu düşünüyordu. Hatta bu durumla ilgili Acun Ilıcalı da açıklama yapmış, Sercan'ın Nisa'ya duygularının aşikar olduğunu ama Nisa tarafından bir belirti olmadığını söylemişti. Son olarak Sercan, Nisa ile konuşmak istemiş ve ondan herkesi eşit gördüğüyle ilgili bir cevap almıştı. Böylece izleyiciler de bu hikayenin bittiğini düşünmüştü. Ancak, çeyrek finalde 2. dokunulmazlığı kazanan Sercan, eleme adayı olarak Nisa'yı söyleyince ortalık karıştı.

  7. Nisa yüz vermedi mi? : Nisa, Sercan'ın kendisinden 'intikam' almak için adını söylediğini belirtip şunları söyledi: "İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum. Benden intikam almak için yapıyor".  Nisa'nın intikam vurgusu üstüne Sercan Yıldırım aralarında geçenlere dair bomba ifşalarda bulundu. Yaşananların tek taraflı olmadığını belirten Sercan Yıldırım, Aşkım, Ezgi, Aycan ve Cemal Can'ın da şahit olduğunu söyledi.

    Nisa yüz vermedi mi? : Nisa, Sercan'ın kendisinden 'intikam' almak için adını söylediğini belirtip şunları söyledi: "İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum. Benden intikam almak için yapıyor". Nisa'nın intikam vurgusu üstüne Sercan Yıldırım aralarında geçenlere dair bomba ifşalarda bulundu. Yaşananların tek taraflı olmadığını belirten Sercan Yıldırım, Aşkım, Ezgi, Aycan ve Cemal Can'ın da şahit olduğunu söyledi.

  8. Sercan şu açıklamayı yaptı:  -"En başından bugüne kadar bir çok şey yaşandı. Kendisinin hiç bir zaman zarar görmesini istemedim. Ama zarar gören ben olmuştum. Olaylar tamamen kapanmış ve ben de kendi içimde de kapatmıştım. Ama tekrardan sanki ben peşinde koşuyormuşum havasını vermesi beni çok üzdü ve etkiledi de. Bunu yediremedim kendime. Son oyundaki performansımı da kötü etkiledi.

    Sercan şu açıklamayı yaptı: -"En başından bugüne kadar bir çok şey yaşandı. Kendisinin hiç bir zaman zarar görmesini istemedim. Ama zarar gören ben olmuştum. Olaylar tamamen kapanmış ve ben de kendi içimde de kapatmıştım. Ama tekrardan sanki ben peşinde koşuyormuşum havasını vermesi beni çok üzdü ve etkiledi de. Bunu yediremedim kendime. Son oyundaki performansımı da kötü etkiledi.

  9. -Asla peşinden koşan ben olmadım, o da olmadı. Ama tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu herkesin bilmesini isterim. Keşke olaylar tamamen kapalı kalsaydı. Ama benim de bir gururum ve bir duruşum var. Olaylara çok yakından şahit olan Ezgi, Aycan ve Aşkım var.

    -Asla peşinden koşan ben olmadım, o da olmadı. Ama tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu herkesin bilmesini isterim. Keşke olaylar tamamen kapalı kalsaydı. Ama benim de bir gururum ve bir duruşum var. Olaylara çok yakından şahit olan Ezgi, Aycan ve Aşkım var.

  10. -En yakın arkadaşı olan Cemal Can da bu yaşananlara şahit. Ona da sorabilirsiniz. Bunu herkes bilsin istedim. Ancak detay vermiyorum.  Bir çok not var yanımda, göstermek istiyorum ancak gerek yok. Keşke olay kapansaydı ve ben bu saçma açıklamayı yapmasaydım. Ancak bunu kendisi yaptırdı bana. Böyle bir açıklamayı istememiştim."

    -En yakın arkadaşı olan Cemal Can da bu yaşananlara şahit. Ona da sorabilirsiniz. Bunu herkes bilsin istedim. Ancak detay vermiyorum. Bir çok not var yanımda, göstermek istiyorum ancak gerek yok. Keşke olay kapansaydı ve ben bu saçma açıklamayı yapmasaydım. Ancak bunu kendisi yaptırdı bana. Böyle bir açıklamayı istememiştim."

  11. Nisa'nın Sercan'a yazdığı notlar : Bu açıklamadan bir gün sonra Sercan Yıldırım, Nisa'nın yazdığı notları da açıkladı. Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapan Sercan notları gösterip şunları söyledi: "Olaylar kapanmışken tekrar alevlendirmeyi o başlattı. Sonuçta benim bir erkeklik gururum ve duruşum var. Bu duruşumu bozmama adına açıklama yapma gereği duyuyorum" dedi.

    Nisa'nın Sercan'a yazdığı notlar : Bu açıklamadan bir gün sonra Sercan Yıldırım, Nisa'nın yazdığı notları da açıkladı. Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapan Sercan notları gösterip şunları söyledi: "Olaylar kapanmışken tekrar alevlendirmeyi o başlattı. Sonuçta benim bir erkeklik gururum ve duruşum var. Bu duruşumu bozmama adına açıklama yapma gereği duyuyorum" dedi.

  12. -"Birkaç not yollamıştı bana, duygusal bir paylaşım olarak. Biri de doğum günümle alakalı. Bunlar hep Anlat Bakalım'da yaşanıyordu gece oyunu olduğu için. Dolunayın çıktığı ve ayın olduğu zamanlarda, bakışlarımız hep o yönde oluyordu, 'Beni düşün diyerek'. Gizli buluştuğumuzda da onu söylemişti."

    -"Birkaç not yollamıştı bana, duygusal bir paylaşım olarak. Biri de doğum günümle alakalı. Bunlar hep Anlat Bakalım'da yaşanıyordu gece oyunu olduğu için. Dolunayın çıktığı ve ayın olduğu zamanlarda, bakışlarımız hep o yönde oluyordu, 'Beni düşün diyerek'. Gizli buluştuğumuzda da onu söylemişti."

  13. Survivor'da kim elenecek? : Bu hafta gündeme Sercan Yıldırım damga vurdu. Hem Nisa ile olan aşk iddiaları hem de parkurdaki inanılmaz başarısıyla konuşuldu. Dokunulmazlık oyununda 3-3 yapan Sercan, bu haftaki 3 eleme adayını çıkaran isim oldu. İlk dokunulmazlık sonrasında Berkan'ın, ikincide Nisa'nın üçüncü dokunulmazlıkta da Barış'ın adını verdi.

    Survivor'da kim elenecek? : Bu hafta gündeme Sercan Yıldırım damga vurdu. Hem Nisa ile olan aşk iddiaları hem de parkurdaki inanılmaz başarısıyla konuşuldu. Dokunulmazlık oyununda 3-3 yapan Sercan, bu haftaki 3 eleme adayını çıkaran isim oldu. İlk dokunulmazlık sonrasında Berkan'ın, ikincide Nisa'nın üçüncü dokunulmazlıkta da Barış'ın adını verdi.