Korona Vaka Sayısı Artan Ve Azalan O İller

Son dakika.. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dikkat çeken bilgiler paylaştı. Bakan Koca son iki hafta içerisinde korona vaka sayılarının en fazla artığı ve azaldığı illeri tek tek duyurdu. İşte Bakan Koca'nın açıkladığı o iller...

  1. BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI İL İL VAKA SAYISI AÇIKLANDI  <br>  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son düzenlediği basın toplantısında il il günlük koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

    BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI İL İL VAKA SAYISI AÇIKLANDI
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son düzenlediği basın toplantısında il il günlük koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

  2. Sağlık Bakanı Koca şunları söyledi,    Vakaların %53.4'ü İstanbul'da tespit edilmiştir. Bir hafta içinde İstanbul'daki vakaların tüm vakalara oranı 51.16'dır.  <br>  "2 hafta içinde 5 ilimizin vakalarında dikkat çekici yükselmeler olmuştur." diyen Bakan Koca o illeri şöyle sıraladı;

    Sağlık Bakanı Koca şunları söyledi, Vakaların %53.4'ü İstanbul'da tespit edilmiştir. Bir hafta içinde İstanbul'daki vakaların tüm vakalara oranı 51.16'dır.
    "2 hafta içinde 5 ilimizin vakalarında dikkat çekici yükselmeler olmuştur." diyen Bakan Koca o illeri şöyle sıraladı;

  3. Salgın boyunca nüfusa kıyasla toplam vaka sayılarının en düşük olduğu 5 il ise şunlardır; Gümüşhane  <br>  Öte yandan Gümüşhane'de 2 hafta içinde hiç vaka görüşmemiştir.

    Salgın boyunca nüfusa kıyasla toplam vaka sayılarının en düşük olduğu 5 il ise şunlardır; Gümüşhane
    Öte yandan Gümüşhane'de 2 hafta içinde hiç vaka görüşmemiştir.

  4. TUNCELİ

    TUNCELİ

  5. İstikrarlı şekilde azalma gösteren 5 ilimiz ise şöyle;  <br>  Tekirdağ 2 hafta içinde günlük ortalama vaka sayısını %31.35 oranında azaltılmıştır.

    İstikrarlı şekilde azalma gösteren 5 ilimiz ise şöyle;
    Tekirdağ 2 hafta içinde günlük ortalama vaka sayısını %31.35 oranında azaltılmıştır.

  6. Balıkesir günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde %21.72 oranında azaltılmıştır.

    Balıkesir günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde %21.72 oranında azaltılmıştır.

  7. Samsun günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 20.42 oranında azaltılmıştır.

    Samsun günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 20.42 oranında azaltılmıştır.

  8. Kırşehir günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 20.27 oranında azaltılmıştır.

    Kırşehir günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 20.27 oranında azaltılmıştır.

  9. Düzce günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 19.91 oranında azaltılmıştır.

    Düzce günlük ortalama vaka sayısını 2 hafta içinde 19.91 oranında azaltılmıştır.

  10. İSTANBUL  <br>İstanbul, Ankara ve İzmir koronavirüs haritası Sağlık Bakanlığı'nın 'hayat eve sığar' uygulaması ile tüm illerimizin koronavirüs haritası görüntülenebiliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar koronavirüs haritasında yaşadığı bölgeleri araştırarak risk durumundaki son durumu merakla takip ediyorlar.. İşte illerimizdeki son durum ve ilçe ilçe koronavirüs haritası...

    İSTANBUL
    İstanbul, Ankara ve İzmir koronavirüs haritası Sağlık Bakanlığı'nın 'hayat eve sığar' uygulaması ile tüm illerimizin koronavirüs haritası görüntülenebiliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar koronavirüs haritasında yaşadığı bölgeleri araştırarak risk durumundaki son durumu merakla takip ediyorlar.. İşte illerimizdeki son durum ve ilçe ilçe koronavirüs haritası...

  11. İSTANBUL<br>  Son bir ayda İstanbul&#8217;da ortalama vaka sayısı 653, son bir haftada ortalama vaka sayısı 620, son üçü günde ortalama vaka sayısı 610&#8217;du, düne göre baktığımızda bu sayı 700&#8217;leri geçti.

    İSTANBUL
    Son bir ayda İstanbul’da ortalama vaka sayısı 653, son bir haftada ortalama vaka sayısı 620, son üçü günde ortalama vaka sayısı 610’du, düne göre baktığımızda bu sayı 700’leri geçti.

  12. İSTANBUL

    İSTANBUL

  13. İSTANBUL

    İSTANBUL

  14. İSTANBUL

    İSTANBUL

  15. ANKARA<br>  Son 1 ayda Ankara'da günlük ortalama vaka sayısı 127, son 1 haftada günlük ortalama sayısı 155, Son 3 günde ortalama vaka sayısı 177.

    ANKARA
    Son 1 ayda Ankara'da günlük ortalama vaka sayısı 127, son 1 haftada günlük ortalama sayısı 155, Son 3 günde ortalama vaka sayısı 177.

  16. ANKARA

    ANKARA

  17. ANKARA

    ANKARA

  18. ANKARA

    ANKARA

  19. ANKARA

    ANKARA

  20. ANKARA

    ANKARA

  21. İZMİR<br>  Son bir ayda İzmir'de günlük ortalama vaka sayısı 32 son bir haftada günlük ortalama sayısı 38 son 3 günde ortalama vaka sayısı 34.

    İZMİR
    Son bir ayda İzmir'de günlük ortalama vaka sayısı 32 son bir haftada günlük ortalama sayısı 38 son 3 günde ortalama vaka sayısı 34.

  22. İZMİR  <br>İzmir Otobüs ve Terminal İşletmelerinde (İZOTAŞ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak yasaklanmış olmasına rağmen asker uğurlaması yapanlar kameralara yansıdı.

    İZMİR
    İzmir Otobüs ve Terminal İşletmelerinde (İZOTAŞ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak yasaklanmış olmasına rağmen asker uğurlaması yapanlar kameralara yansıdı.

  23. İZMİR  <br>İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, askere gidecek vatandaşlar için toplu olarak askere uğurlama törenlerinin geçici süreliğine yasaklanmasına rağmen İzmir'de tedbirlere riayet etmeyenler gazetecilerce görüntülendi.    Bazı kişiler, askere giden yakınlarını uğurlamak için genelgeyi çiğneyerek İZOTAŞ'ta bir araya geldi. Uğurlama amaçlı buluşma anlarında sosyal mesafe kuralına da uyulmadı.

    İZMİR
    İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, askere gidecek vatandaşlar için toplu olarak askere uğurlama törenlerinin geçici süreliğine yasaklanmasına rağmen İzmir'de tedbirlere riayet etmeyenler gazetecilerce görüntülendi. Bazı kişiler, askere giden yakınlarını uğurlamak için genelgeyi çiğneyerek İZOTAŞ'ta bir araya geldi. Uğurlama amaçlı buluşma anlarında sosyal mesafe kuralına da uyulmadı.

  24. İZMİR<br>  Otogarda toplanan bazı kişiler, askere giden arkadaş ve yakınlarını omuzlarında taşıyarak havaya attı.    Vatani görevleri için yola çıkacak gençler, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" ve "En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde otobüslere bindirildi.    Uğurlama sırasında kalabalıktakilerin çoğu maske kuralına riayet ederken sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü.

    İZMİR
    Otogarda toplanan bazı kişiler, askere giden arkadaş ve yakınlarını omuzlarında taşıyarak havaya attı. Vatani görevleri için yola çıkacak gençler, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" ve "En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde otobüslere bindirildi. Uğurlama sırasında kalabalıktakilerin çoğu maske kuralına riayet ederken sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü.

  25. İZMİR

    İZMİR

  26. İZMİR

    İZMİR

  27. BURSA

    BURSA

  28. BURSA

    BURSA

  29. BURSA

    BURSA

  30. DİYARBAKIR

    DİYARBAKIR

  31. DİYARBAKIR

    DİYARBAKIR

  32. GAZİANTEP

    GAZİANTEP

  33. GAZİANTEP

    GAZİANTEP

  34. KONYA

    KONYA

  35. KONYA

    KONYA

  36. KONYA

    KONYA