Bu Uygulamalar Şifre Ve Kredi Kartı Bilgilerinizi Çalıyor!

iOS 14 güncellemesi, iPhone'lardaki tüm casus uygulamaları bir bir ortaya döküyor. İşte kullandığınız uygulamaların gerçek yüzü...

  1. Telefonunuza yüklediğiniz pek çok uygulama, panoya kopyaladığınız her şeye erişiyor, buna şifre ve kredi kartı gibi özel bilgileriniz de dahil! İşte Apple'ın yakaladığı casus uygulamalar...

    Telefonunuza yüklediğiniz pek çok uygulama, panoya kopyaladığınız her şeye erişiyor, buna şifre ve kredi kartı gibi özel bilgileriniz de dahil! İşte Apple'ın yakaladığı casus uygulamalar...

  2. LinkedIn  <br>İş dünyasını bir araya getiren ve milyonlarca kullanıcısı bulunan LinkedIn, iPhone'larda panoya kopyaladığınız her şeye gizlice erişiyor.

    LinkedIn
    İş dünyasını bir araya getiren ve milyonlarca kullanıcısı bulunan LinkedIn, iPhone'larda panoya kopyaladığınız her şeye gizlice erişiyor.

  3. Call of Duty Mobile<br>  Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan Call of Duty Mobile da verilerinize gizlice erişen casus bir uygulama...

    Call of Duty Mobile
    Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından biri olan Call of Duty Mobile da verilerinize gizlice erişen casus bir uygulama...

  4. Fruit Ninja<br>  Kavun karpuz kestiğimiz ve dokunmatik telefonların sahneye çıkmasıyla birlikte popülerleşen Fruit Ninja, kişisel bilgilerinizi de sizden habersiz kopyalıyor.

    Fruit Ninja
    Kavun karpuz kestiğimiz ve dokunmatik telefonların sahneye çıkmasıyla birlikte popülerleşen Fruit Ninja, kişisel bilgilerinizi de sizden habersiz kopyalıyor.

  5. PUBG Mobile<br>  Tartışmasız dünyanın en çok tercih edilen mobil oyunlarının başında yer alan ve adına pek çok turnuva düzenlenen PUBG Mobile'ın da casusluk yaptığı ortaya çıktı.

    PUBG Mobile
    Tartışmasız dünyanın en çok tercih edilen mobil oyunlarının başında yer alan ve adına pek çok turnuva düzenlenen PUBG Mobile'ın da casusluk yaptığı ortaya çıktı.

  6. AccuWeather<br>  Popüler hava durumu uygulaması AccuWeather, oldukça detaylı bir şekilde hava durumunu kullanıcısıyla paylaşıyor. Ancak bu uygulama da casusluk yapıyor.

    AccuWeather
    Popüler hava durumu uygulaması AccuWeather, oldukça detaylı bir şekilde hava durumunu kullanıcısıyla paylaşıyor. Ancak bu uygulama da casusluk yapıyor.

  7. AliExpress<br>  Alışveriş platformlarından AliExpress'in de iOS 14 sayesinde diğer pek çok uygulama gibi casusluk yaptığı ortaya çıktı.

    AliExpress
    Alışveriş platformlarından AliExpress'in de iOS 14 sayesinde diğer pek çok uygulama gibi casusluk yaptığı ortaya çıktı.

  8. Google News<br>  Google'ın popüler servislerinden olan ve sıcak haberlerin paylaşıldığı Google News de kullanıcılardan habersiz panoya erişen uygulamalardan biri.

    Google News
    Google'ın popüler servislerinden olan ve sıcak haberlerin paylaşıldığı Google News de kullanıcılardan habersiz panoya erişen uygulamalardan biri.

  9. TikTok<br>  Son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, pek çok telefonda bulunuyor. Ancak bu uygulama da panoya kopyalanan verilere gizlice erişiyor.

    TikTok
    Son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, pek çok telefonda bulunuyor. Ancak bu uygulama da panoya kopyalanan verilere gizlice erişiyor.

  10. Viber<br>  Skype ve WhatsApp gibi uygulamaların rakibi olarak ortaya çıkan anlık mesajlaşma uygulaması Viber da casusluk yapan uygulamalardan biri.

    Viber
    Skype ve WhatsApp gibi uygulamaların rakibi olarak ortaya çıkan anlık mesajlaşma uygulaması Viber da casusluk yapan uygulamalardan biri.

  11. Classic Bejeweled<br>  Akıllı telefonların ortaya çıkmasıyla birlikte ünlenen Classic Bejeweled, en az üç eş renkli kristali bir araya getirmeye çalıştığınız bir oyun. Ancak o da bir casus...

    Classic Bejeweled
    Akıllı telefonların ortaya çıkmasıyla birlikte ünlenen Classic Bejeweled, en az üç eş renkli kristali bir araya getirmeye çalıştığınız bir oyun. Ancak o da bir casus...

  12. TrueCaller<br>  Halihazırda sabıkalı olan ve kimlik hırsızlığıyla suçlanan TrueCaller uygulamasının da panodaki verilere gizlice erişmesi şaşırtıcı değil.

    TrueCaller
    Halihazırda sabıkalı olan ve kimlik hırsızlığıyla suçlanan TrueCaller uygulamasının da panodaki verilere gizlice erişmesi şaşırtıcı değil.

  13. Kişisel bilgilerinizi çalan fotoğraf uygulamaları  <br>Pro Camera Beauty<br>    Fotoğraflarınıza özel efektler uygulayan bu uygulama hiç de adı gibi 'güzel' değil; fotoğraflarınızı çalan bir uygulama.

    Kişisel bilgilerinizi çalan fotoğraf uygulamaları
    Pro Camera Beauty
    Fotoğraflarınıza özel efektler uygulayan bu uygulama hiç de adı gibi 'güzel' değil; fotoğraflarınızı çalan bir uygulama.

  14. Cartoon Art Photo  <br>  Fotoğraflarınızı karikatürize eden bu uygulama da göründüğü kadar masum değil.

    Cartoon Art Photo
    Fotoğraflarınızı karikatürize eden bu uygulama da göründüğü kadar masum değil.

  15. Emoji Camera  <br>  Fotoğraflara bolca efekt veren Emoji Camera, emojilerle fotoğraflarınızı süslüyor. Ama tehlike emojinin arkasında gizli.

    Emoji Camera
    Fotoğraflara bolca efekt veren Emoji Camera, emojilerle fotoğraflarınızı süslüyor. Ama tehlike emojinin arkasında gizli.

  16. Artistic effect Filter<br>    Fotoğraflara farklı stiller kazandıran Artistic Effect Filter, başarılı bir fotoğraf uygulaması gibi görünse de, kullanıcıların telefonlarından her şeyini çalıyor.

    Artistic effect Filter
    Fotoğraflara farklı stiller kazandıran Artistic Effect Filter, başarılı bir fotoğraf uygulaması gibi görünse de, kullanıcıların telefonlarından her şeyini çalıyor.

  17. Art Editor<br>    Fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştüren Art Editör, Prisma benzeri bir uygulama; ancak hiç de güvenilir değil!

    Art Editor
    Fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştüren Art Editör, Prisma benzeri bir uygulama; ancak hiç de güvenilir değil!

  18. Beauty Camera<br>    Fotoğraflarınıza güzellik kattığı iddiasıyla gelen Beauty Camera da uzak durmanız gereken uygulamalardan sadece biri.

    Beauty Camera
    Fotoğraflarınıza güzellik kattığı iddiasıyla gelen Beauty Camera da uzak durmanız gereken uygulamalardan sadece biri.

  19. Selfie Camera Pro<br>    Selfie görüntülerinizi daha renkli hale getirdiğini iddia eden bu hırsız uygulamaya da dikkat edin.

    Selfie Camera Pro
    Selfie görüntülerinizi daha renkli hale getirdiğini iddia eden bu hırsız uygulamaya da dikkat edin.

  20. Horizon Beauty Camera<br>    Fotoğrafları bir yandan güzelleştirirken, diğer yandan fotoğraflarınızı bir bir çalıyor.

    Horizon Beauty Camera
    Fotoğrafları bir yandan güzelleştirirken, diğer yandan fotoğraflarınızı bir bir çalıyor.

  21. Super Camera<br>    Fotoğraf çekerken daha başarılı görüntüler elde etmenizi sağlayacağını iddia eden bu uygulamaya sakın güvenmeyin!

    Super Camera
    Fotoğraf çekerken daha başarılı görüntüler elde etmenizi sağlayacağını iddia eden bu uygulamaya sakın güvenmeyin!

  22. Art Effects for Photo  <br>  Fotoğrafları oldukça renkli bir hale getiren uygulama, tam bir virüs yuvası.

    Art Effects for Photo
    Fotoğrafları oldukça renkli bir hale getiren uygulama, tam bir virüs yuvası.

  23. Awesome Cartoon Art  <br>  Yine fotoğrafları karikatürize eden bir başka uygulama ile karşınızdayız ve evet Awesome Cartoon Art da oldukça tehlikeli...

    Awesome Cartoon Art
    Yine fotoğrafları karikatürize eden bir başka uygulama ile karşınızdayız ve evet Awesome Cartoon Art da oldukça tehlikeli...

  24. Art Filter Photo<br>    Prisma'ya benzer bir uygulama; ancak fotoğraflarınızı çaldığı da bir gerçek!

    Art Filter Photo
    Prisma'ya benzer bir uygulama; ancak fotoğraflarınızı çaldığı da bir gerçek!

  25. Art Filter Photo Effects  <br>  Sol ve sağdaki fotoğraf ayrımına dikkat... Fotoğrafları renklendiren uygulama, pek de göründüğü gibi değil.

    Art Filter Photo Effects
    Sol ve sağdaki fotoğraf ayrımına dikkat... Fotoğrafları renklendiren uygulama, pek de göründüğü gibi değil.

  26. Cartoon Effect<br>    Fotoğraflarınıza güzellik kattığı iddiasıyla gelen Cartoon Effect de uzak durmanız gereken uygulamalardan sadece biri.

    Cartoon Effect
    Fotoğraflarınıza güzellik kattığı iddiasıyla gelen Cartoon Effect de uzak durmanız gereken uygulamalardan sadece biri.

  27. Art Effect<br>    Görüntülerinizi daha renkli hale getirdiğini iddia eden bu hırsız uygulamaya da dikkat edin.

    Art Effect
    Görüntülerinizi daha renkli hale getirdiğini iddia eden bu hırsız uygulamaya da dikkat edin.

  28. Photo Editor  <br>  Fotoğraflarınıza özel efektler uygulayan bu uygulama hiç de göründüğü gibi değil! Fotoğraflarınızı çalan bir uygulama...

    Photo Editor
    Fotoğraflarınıza özel efektler uygulayan bu uygulama hiç de göründüğü gibi değil! Fotoğraflarınızı çalan bir uygulama...

  29. Wallpapers HD  <br>  Duvar kağıdı uygulaması gibi görünüyor; ancak asıl amacı telefon rehberinizi çalmak.

    Wallpapers HD
    Duvar kağıdı uygulaması gibi görünüyor; ancak asıl amacı telefon rehberinizi çalmak.

  30. Magic Art Filter Photo Editor  <br>  Fotoğrafları bir yandan güzelleştirirken, diğer yandan fotoğraflarınızı bir bir çalıyor.

    Magic Art Filter Photo Editor
    Fotoğrafları bir yandan güzelleştirirken, diğer yandan fotoğraflarınızı bir bir çalıyor.

  31. Fill Art Photo Editor  <br>  Fotoğraflara farklı stiller kazandıran Fill Art Photo Editor, başarılı bir fotoğraf uygulaması gibi görünse de, kullanıcıların telefonlarından her şeyini çalıyor.

    Fill Art Photo Editor
    Fotoğraflara farklı stiller kazandıran Fill Art Photo Editor, başarılı bir fotoğraf uygulaması gibi görünse de, kullanıcıların telefonlarından her şeyini çalıyor.

  32. ArtFlipPhotoEditing  <br>  Fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştüren Art Editör, Prisma benzeri bir uygulama; ancak hiç de güvenilir değil!

    ArtFlipPhotoEditing
    Fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştüren Art Editör, Prisma benzeri bir uygulama; ancak hiç de güvenilir değil!

  33. Art Filter<br>    Fotoğraflara sanatsal bir dokunuş yaptığı iddiasında olan Art Filter'ı hemen telefonunuzdan silin.

    Art Filter
    Fotoğraflara sanatsal bir dokunuş yaptığı iddiasında olan Art Filter'ı hemen telefonunuzdan silin.

  34. Cartoon Art Photo<br>    Fotoğrafları çizgi filme dönüştüren başarılı bir uygulama gibi görünüyor; ancak kredi kartı bilgilerini çalıyor.

    Cartoon Art Photo
    Fotoğrafları çizgi filme dönüştüren başarılı bir uygulama gibi görünüyor; ancak kredi kartı bilgilerini çalıyor.

  35. Prizma Photo Effect  <br>  Prisma'nın sahte sürümü; uzak durun, fotoğraflarınızı farkında olmadan kaptırmayın!

    Prizma Photo Effect
    Prisma'nın sahte sürümü; uzak durun, fotoğraflarınızı farkında olmadan kaptırmayın!

  36. Cartoon Art Photo Filter  <br>  Fotoğraflara saniyeler içinde sıra dışı bir görünüm veriyor; ancak asıl amacı fotoğraflarınızı çalmak...

    Cartoon Art Photo Filter
    Fotoğraflara saniyeler içinde sıra dışı bir görünüm veriyor; ancak asıl amacı fotoğraflarınızı çalmak...

  37. Art Filter Photo Editor  <br>  Bir fotoğraf filtre uygulaması gibi göründüğüne aldanmayın; büyük bir tuzak...

    Art Filter Photo Editor
    Bir fotoğraf filtre uygulaması gibi göründüğüne aldanmayın; büyük bir tuzak...

  38. Pixture<br>    Google'ın yayınladığı listede başı çeken uygulamalardan... Oldukça geniş kitlelere ulaşan uygulamayı telefonunuzda sakın barındırmayın!

    Pixture
    Google'ın yayınladığı listede başı çeken uygulamalardan... Oldukça geniş kitlelere ulaşan uygulamayı telefonunuzda sakın barındırmayın!

  39. Art Effect  <br>  Bir başka tehlike saçan fotoğraf uygulaması daha...

    Art Effect
    Bir başka tehlike saçan fotoğraf uygulaması daha...

  40. Photo Art Effect<br>    Fotoğraflara sanatsal bir dokunuş yaptığı iddiasında olan Photo Art Effect, hemen telefonunuzdan silin

    Photo Art Effect
    Fotoğraflara sanatsal bir dokunuş yaptığı iddiasında olan Photo Art Effect, hemen telefonunuzdan silin

  41. Cartoon Photo Filter<br>    Fotoğrafları oldukça renkli bir hale getiren uygulama, tam bir virüs yuvası.

    Cartoon Photo Filter
    Fotoğrafları oldukça renkli bir hale getiren uygulama, tam bir virüs yuvası.