Eski İphone Sahiplerine Apple Para İadesi Yapacak

Apple, uzun süredir görülen davayı kaybetti; eski iPhone sahiplerine ödeme yapmak zorunda kalacak. İşte ayrıntılar...

  1. Elinde eski iPhone modeli olanlar için bugün müjdeli haber geldi. Apple, eski iPhone modellerini yavaşlattığı iddiasıyla görülen davayı kaybetti. Peki bu ne anlama geliyor?

    Elinde eski iPhone modeli olanlar için bugün müjdeli haber geldi. Apple, eski iPhone modellerini yavaşlattığı iddiasıyla görülen davayı kaybetti. Peki bu ne anlama geliyor?

  2. ABD'de görülen davayı kaybeden Apple, eski iPhone modeline sahip olanlara toplamda 500 milyon dolar ödemek zorunda kalacak. Peki hangi modeller?

    ABD'de görülen davayı kaybeden Apple, eski iPhone modeline sahip olanlara toplamda 500 milyon dolar ödemek zorunda kalacak. Peki hangi modeller?

  3. iPhone 6

    iPhone 6

  4. iPhone 6 Plus

    iPhone 6 Plus

  5. iPhone 6S

    iPhone 6S

  6. iPhone 6S Plus

    iPhone 6S Plus

  7. iPhone SE  <BR>iPhone 7<BR>iPhone 7 Plus<BR>iPhone başına 25 dolar ödeme yapılacak. Apple'dan para alabilmek için 21 Aralık 2017 tarihinden önce bu iPhone modellerinden birini satın almış olmanız gerekiyor. Aynı zamanda geri ödeme şimdilik ABD'de yapılacak; dava sonucu Türkiye'yi kapsamıyor ama alınan bu karar emsal oluşturabileceğinden oldukça önemli.

    iPhone SE
    iPhone 7
    iPhone 7 Plus
    iPhone başına 25 dolar ödeme yapılacak. Apple'dan para alabilmek için 21 Aralık 2017 tarihinden önce bu iPhone modellerinden birini satın almış olmanız gerekiyor. Aynı zamanda geri ödeme şimdilik ABD'de yapılacak; dava sonucu Türkiye'yi kapsamıyor ama alınan bu karar emsal oluşturabileceğinden oldukça önemli.

  8. Apple'ın iPhone modellerinin pil sağlığı düşünce, batarya performansını artırmak için işlemcileri yavaşlattığı ortaya çıkmış ve kullanıcıların şikayeti üzerine Apple'ın aleyhine söz konusu dava açılmıştı.

    Apple'ın iPhone modellerinin pil sağlığı düşünce, batarya performansını artırmak için işlemcileri yavaşlattığı ortaya çıkmış ve kullanıcıların şikayeti üzerine Apple'ın aleyhine söz konusu dava açılmıştı.