Acun Ilıcalı Övgüler Yağdırdı Sonra Bakın Ne Oldu

MasterChef Türkiye 2020'de Acun Ilıcalı'nın favori isimlerinden Deniz Aktuğ, düellolarda hüsrana uğradı. Miami'den gelen yarışmacıya Acun Ilıcalı, övgüler yağdırmıştı.

  1. MasterChef Türkiye 2020'nin yeni sezonunda büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 3'lü düelloya katılmaya hak kazanan Deniz Aktuğ, Murat Kaplan, Barbaros Yoloğlu, kıyasıya yarıştıkları düelloda asma yaprağında barbun balığını 40 dakikada pişirmeye çalıştı.

    MasterChef Türkiye 2020'nin yeni sezonunda büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 3'lü düelloya katılmaya hak kazanan Deniz Aktuğ, Murat Kaplan, Barbaros Yoloğlu, kıyasıya yarıştıkları düelloda asma yaprağında barbun balığını 40 dakikada pişirmeye çalıştı.

  2. Asma yaprağında barbun pişiren yarışmacılar şeflerin karşısında zorlu anlar yaşadı. 3'lü düello sonunda şeflerin tadımları sonrasında ilk elenen Murat oldu.

    Asma yaprağında barbun pişiren yarışmacılar şeflerin karşısında zorlu anlar yaşadı. 3'lü düello sonunda şeflerin tadımları sonrasında ilk elenen Murat oldu.

  3. Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, Deniz Aktuğ ve Barbaros Yoloğlu arasında karar vermekte zorlandı.

    Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, Deniz Aktuğ ve Barbaros Yoloğlu arasında karar vermekte zorlandı.

  4. Ancak jürinin kararı Barbaros Yoloğlu lehinde oldu. Böylece yarışmaya Miami'den katılan ve orada restoran işleten Deniz Aktuğ elendi.

    Ancak jürinin kararı Barbaros Yoloğlu lehinde oldu. Böylece yarışmaya Miami'den katılan ve orada restoran işleten Deniz Aktuğ elendi.

  5. Deniz Aktuğ ilk turda ise midyeli yemek ve özel bir ekmek yaparak yarışmıştı.

    Deniz Aktuğ ilk turda ise midyeli yemek ve özel bir ekmek yaparak yarışmıştı.

  6. Yarışmacının Miami'den katıldığını öğrenen Acun Ilıcalı ise şort ve terliğiyle aniden stüdyoya girerek herkesi şaşırtmıştı.

    Yarışmacının Miami'den katıldığını öğrenen Acun Ilıcalı ise şort ve terliğiyle aniden stüdyoya girerek herkesi şaşırtmıştı.

  7. Yarışmacı Deniz'in yemeklerine tadan Acun Ilıcalı, "Ben böyle lezzetli bir ekmek yemedim" diyerek övgüler yağdırmıştı.

    Yarışmacı Deniz'in yemeklerine tadan Acun Ilıcalı, "Ben böyle lezzetli bir ekmek yemedim" diyerek övgüler yağdırmıştı.

  8. Miami'de yaşayan ve restoran işleten Deniz Aktuğ'un midyeli yemeğini çok beğenen Ilıcalı, şunları söylemişti:    "Bunu yapanın güzel şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Risk almış ve riski alanları severim. Ekmek muhteşem olmuş."

    Miami'de yaşayan ve restoran işleten Deniz Aktuğ'un midyeli yemeğini çok beğenen Ilıcalı, şunları söylemişti: "Bunu yapanın güzel şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Risk almış ve riski alanları severim. Ekmek muhteşem olmuş."

  9. Acun Ilıcalı, " Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz" sözlerini söylemişti.

    Acun Ilıcalı, " Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz" sözlerini söylemişti.

  10. Ancak şeflerden Mehmet Yalçınkaya, "Senden daha iyileri var. Seni düellolarda görmek istemiyorum" sözleriyle olumsuz oy kullanmıştı.

    Ancak şeflerden Mehmet Yalçınkaya, "Senden daha iyileri var. Seni düellolarda görmek istemiyorum" sözleriyle olumsuz oy kullanmıştı.

  11. Acun, şef önlüğünü de yarışmacıya kendisi vermişti.

    Acun, şef önlüğünü de yarışmacıya kendisi vermişti.