Çukur Dizisi Ekrana Geri Dönüyor! Tarih Belli Oldu

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi 4. sezonuyla ekranlara gelecek. Dizinin yeni yayın döneminde gösterilecek ilk bölümünün çekimlerinin 10 veya 15 Ağustos'da başlanılması planlanıyor.

  1. Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi 4. sezonuyla ekranlara gelecek.

    Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi 4. sezonuyla ekranlara gelecek.

  2. Dizinin yeni yayın döneminde gösterilecek ilk bölümünün  çekimlerinin 10 veya 15 Ağustos'da başlanılması planlanıyor.  <br>  Ay Yapım'ın 3 sezondur Pazartesi akşamları seyirciyi ekrana bağlayan dizisi Çukur 4. sezonuyla yoluna devam edecek!

    Dizinin yeni yayın döneminde gösterilecek ilk bölümünün çekimlerinin 10 veya 15 Ağustos'da başlanılması planlanıyor.
    Ay Yapım'ın 3 sezondur Pazartesi akşamları seyirciyi ekrana bağlayan dizisi Çukur 4. sezonuyla yoluna devam edecek!

  3. ÇUKUR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI<br>Show TV'de yayınlanan Çukur dizisine, karantina sürecinde sosyal mesafeye uyulması açısından çekimlerine ara verilmişti. Hayranlarını ise bu süreçte Çukur'a hasret kaldı. Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi pek çok ismi kadrosunda bulunduran Çukur'un yeni sezon çekimleri için tarih belli oldu. Sevilen dizinin 4. sezon provaları başladı. Çekimlerin ise 10 ya da 15 Ağustos'ta yapılması planlanıyor.

    ÇUKUR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
    Show TV'de yayınlanan Çukur dizisine, karantina sürecinde sosyal mesafeye uyulması açısından çekimlerine ara verilmişti. Hayranlarını ise bu süreçte Çukur'a hasret kaldı. Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi pek çok ismi kadrosunda bulunduran Çukur'un yeni sezon çekimleri için tarih belli oldu. Sevilen dizinin 4. sezon provaları başladı. Çekimlerin ise 10 ya da 15 Ağustos'ta yapılması planlanıyor.

  4. 26. BÖLÜM EVDEN ÇEKİLMİŞTİ<br>    Sevilen dizi, karantinada ilginç bir deneme yapılarak oyuncuların evlerinden kendi telefonlarıyla çektikleri videolarla 26. bölüm çekilmişti.

    26. BÖLÜM EVDEN ÇEKİLMİŞTİ
    Sevilen dizi, karantinada ilginç bir deneme yapılarak oyuncuların evlerinden kendi telefonlarıyla çektikleri videolarla 26. bölüm çekilmişti.