'Sen Çal Kapımı' Bu Hafta Neden Yok?

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Fragmanı beklenen dizinin bu hafta neden ara verdiği açıklandı.

  1. Başrolünü Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak... Hayranların merakla beklediği dizinin fragmannı da yayınlanmamıştı.

    Başrolünü Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak... Hayranların merakla beklediği dizinin fragmannı da yayınlanmamıştı.

  2. REKLAM GELİRLERİ VE REYTİNGLER DÜŞTÜ  <br>  Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı dizinin bayram nedeniyle düşen reytingler ve reklam gelirleri nedeniyle ekrana gelmediği, başka özel bir nedenin olmadığı öğrenildi. Öte yandan Antalya çekimlerini tamamlayıp bayram arası veren ekip yarın İstanbul'da sete çıkacak.

    REKLAM GELİRLERİ VE REYTİNGLER DÜŞTÜ
    Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı dizinin bayram nedeniyle düşen reytingler ve reklam gelirleri nedeniyle ekrana gelmediği, başka özel bir nedenin olmadığı öğrenildi. Öte yandan Antalya çekimlerini tamamlayıp bayram arası veren ekip yarın İstanbul'da sete çıkacak.