Caner Cindoruk, Sonunda Aradığı Diziyi Buldu!

006 yılından itibaren projelerde görünmeye başlayan Caner Cindoruk, Yaprak Dökümü dizisinde Doktor Nazmi karakteri ile ilk çıkışını gerçekleştirmişti.

  1. Yeni sezon projelerinin gözde isimlerinden birisi de Caner Cindoruk oldu. Çöp Apartmanı ve Kefaret isimli dizilerden teklifler alan oyuncu, bunları kabul etmedi.

    Yeni sezon projelerinin gözde isimlerinden birisi de Caner Cindoruk oldu. Çöp Apartmanı ve Kefaret isimli dizilerden teklifler alan oyuncu, bunları kabul etmedi.

  2. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Caner Cindoruk’un yeni sezondaki dizisi belli oldu. Daha önce Kaan Urgancıoğlu’nun teklifi kabul edip, son anda kadrosundan ayrıldığı Doktor Foster dizisinin yeni başrolü Caner Cindoruk oldu.

    Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Caner Cindoruk’un yeni sezondaki dizisi belli oldu. Daha önce Kaan Urgancıoğlu’nun teklifi kabul edip, son anda kadrosundan ayrıldığı Doktor Foster dizisinin yeni başrolü Caner Cindoruk oldu.

  3. Hatırlanacağı üzere BBC projesi olan Doktor Foster dram-gerilim türünde bir proje… Cansu Dere de dizinin ilk açıklanan başrol ismiydi. Yeni sezonda Kanal D ekranında, Cansu Dere ile Caner Cindoruk iddialı dizinin başrolünde yer alacak.

    Hatırlanacağı üzere BBC projesi olan Doktor Foster dram-gerilim türünde bir proje… Cansu Dere de dizinin ilk açıklanan başrol ismiydi. Yeni sezonda Kanal D ekranında, Cansu Dere ile Caner Cindoruk iddialı dizinin başrolünde yer alacak.