Yemin Dizisine Üst Üste Yeni Oyuncular Katılıyor!

Kanal 7 ekranlarında 2 sezondur yayınlanmakta olan günlük dizi Yemin, ilk sezon pek dikkatleri çekmemişti. Ancak Özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin başarılı oyunculukları sonrasında dizinin 2. sezonu çok konuşuldu ve birçok kez de gündem oldu.

  1. Sadece Türkiye’de değil Güney Amerika’da da bazı ülkelerde The Promise ismiyle yayınlanan Yemin dizisi, her yayınlandığı ülkede geniş kitleler tarafından beğenildi.

    Sadece Türkiye’de değil Güney Amerika’da da bazı ülkelerde The Promise ismiyle yayınlanan Yemin dizisi, her yayınlandığı ülkede geniş kitleler tarafından beğenildi.

  2. Öğze Yağız’ın Reyhan karakteri ile 2. sezon sonunda yapımdan ayrılması büyük bir kayıp oldu. Ancak Gökberk Demirci ve birlikte rol aldığı arkadaşları Yemin dizisini 3. sezonda da yine göz önündeki yapımlar arasında tutacaktır.

    Öğze Yağız’ın Reyhan karakteri ile 2. sezon sonunda yapımdan ayrılması büyük bir kayıp oldu. Ancak Gökberk Demirci ve birlikte rol aldığı arkadaşları Yemin dizisini 3. sezonda da yine göz önündeki yapımlar arasında tutacaktır.

  3. Dizinin ekibine de yeni isimler katılmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre daha önce diziye İlayda Altuntaş katılmıştı. Şimdi ise iki yeni isim daha Yemin’in kadrosunda yer alıyor. Cansu Tuman ile Melahat Abbasova dizinin yeni isimleri oldu.

    Dizinin ekibine de yeni isimler katılmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre daha önce diziye İlayda Altuntaş katılmıştı. Şimdi ise iki yeni isim daha Yemin’in kadrosunda yer alıyor. Cansu Tuman ile Melahat Abbasova dizinin yeni isimleri oldu.

  4. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Özen’in canlandırdığı Arzu karakterinin gençliğini hatırlanacağı üzere Cansu Tuman canlandırmıştı.

    Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Özen’in canlandırdığı Arzu karakterinin gençliğini hatırlanacağı üzere Cansu Tuman canlandırmıştı.

  5. Binbir Gece dizisinde Mihriban karakteri ile hatırlanan Abbasova, Emanet ve Bizim Hikaye dizilerinde de rol almıştı. Bizim Hikaye dizisinde Gülsüm karakterini usta oyuncu canlandırmıştı.

    Binbir Gece dizisinde Mihriban karakteri ile hatırlanan Abbasova, Emanet ve Bizim Hikaye dizilerinde de rol almıştı. Bizim Hikaye dizisinde Gülsüm karakterini usta oyuncu canlandırmıştı.