Çantasının Fiyatını Duyan Kulaklarına İnanamadı

Eşi Burak Özçivit ile kavga ettikleri söylenen Fahriye Evcen bu kez çantasıyla olay oldu. 34 yaşındaki Fahriye Evcen'in çantası bakın kaç lira...

  1. Magazin dünyasının yıldız çifti Fahriye Evcen ve Burak Özçivit gündemden düşmüyor. Son günlerde sürekli olarak Burak Özçivit'le yaşadığı kavga nedeniyle magazin gündeminde konuşulan Fahriye Evcen, bu kez pahalı çantasıyla gündem oldu.

    Magazin dünyasının yıldız çifti Fahriye Evcen ve Burak Özçivit gündemden düşmüyor. Son günlerde sürekli olarak Burak Özçivit'le yaşadığı kavga nedeniyle magazin gündeminde konuşulan Fahriye Evcen, bu kez pahalı çantasıyla gündem oldu.

  2. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, önceki akşam eşi Fahriye Evcen'le Boğaz turuna çıktı.

    ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, önceki akşam eşi Fahriye Evcen'le Boğaz turuna çıktı.

  3. Rumelihisarı'nda bulunan bir mekanda yemek yiyen ikili, hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Rumelihisarı'nda bulunan bir mekanda yemek yiyen ikili, hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

  4. Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda oyuncu Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı kısa sürede gündem oldu.

    Sosyal medyaya düşen fotoğraflarda oyuncu Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı kısa sürede gündem oldu.

  5. Fahriye Evcen'in Balenciaga marka çantasının fiyatı 11 bin liranın üstünde. Ville XXS model çanta markanın resmi sitesinde 1290 euroya satılıyor.

    Fahriye Evcen'in Balenciaga marka çantasının fiyatı 11 bin liranın üstünde. Ville XXS model çanta markanın resmi sitesinde 1290 euroya satılıyor.

  6. Peki, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kavga olayı nedir?  <br>  Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ve Burak Özçvit'in büyük bir kavga ettikleri dilden dile yayılmıştı.    İddialara göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'daki yazlığından sesler yükselmiş ve gece yarısı kavga başlamıştı.

    Peki, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kavga olayı nedir?
    Geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ve Burak Özçvit'in büyük bir kavga ettikleri dilden dile yayılmıştı. İddialara göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Bodrum'daki yazlığından sesler yükselmiş ve gece yarısı kavga başlamıştı.

  7. Sesler iyice yükselince ise oğulları Karan&#8217;ın bu durumdan etkilenmemesi için havuz başına gidip orada kavgaya devam etmişti.      Tartışma esnasında eski defterlerin de açıldığı, Fahriye Evcen&#8217;in Burak Özçivit&#8217;e bağırışlarının çevredeki kişiler tarafından duyulduğu da söylenmişti.

    Sesler iyice yükselince ise oğulları Karan’ın bu durumdan etkilenmemesi için havuz başına gidip orada kavgaya devam etmişti. Tartışma esnasında eski defterlerin de açıldığı, Fahriye Evcen’in Burak Özçivit’e bağırışlarının çevredeki kişiler tarafından duyulduğu da söylenmişti.

  8. Tartışma seslerini duyan komşuların bu durumdan rahatsız olup olaya müdahale ettikleri de iddialar arasında yer almıştı.

    Tartışma seslerini duyan komşuların bu durumdan rahatsız olup olaya müdahale ettikleri de iddialar arasında yer almıştı.