İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İştemasterchef Türkiye'ye Veda Eden İsim

Masterchef Türkiye'de 20 Eylül 2020 elemesinde kim elendi belli oldu. Tanya iki gözü iki çeşme ağlarken çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi. İşte Masterchef'e veda eden yarışmacı...

  1. TV8'de Masterchef Türkiye yarışmasında nefes kesen bir hafta geride kalırken, kim elendi sorusunun yanıtı bu gece ortaya çıktı. Masterchef elemesi iki etaplı olarak yapıldı. İlk etapta yaratıcılık alanında en iyi tabağı hazırlayan 3 isim potadan kurtuldu, kalan 3 kişiden biri ise hayallerine ve Masterchef'e veda etti. Masterchef eleme adaylarının 2'si mavi takımdan 4'ü ise kırmızı takımdan çıkmıştı. İşte Masterchef 20 Eylül 2020 elemesinde yaşananlar ve elenen isim:

    TV8'de Masterchef Türkiye yarışmasında nefes kesen bir hafta geride kalırken, kim elendi sorusunun yanıtı bu gece ortaya çıktı. Masterchef elemesi iki etaplı olarak yapıldı. İlk etapta yaratıcılık alanında en iyi tabağı hazırlayan 3 isim potadan kurtuldu, kalan 3 kişiden biri ise hayallerine ve Masterchef'e veda etti. Masterchef eleme adaylarının 2'si mavi takımdan 4'ü ise kırmızı takımdan çıkmıştı. İşte Masterchef 20 Eylül 2020 elemesinde yaşananlar ve elenen isim:

  2. Masterchef'te potadan kurtulan 3 isim :  Masterchef'te 20 Eylül 2020 eleme gecesinde potada olan isimler şunlardı:  Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker  İlk eleme etabında yarışmacılardan peynirin önde olduğu yaratıcı bir tabak istendi. Bu yarışta potadan ilk çıkın Serhat oldu. Onu Sefa ve Özgül takip etti.

    Masterchef'te potadan kurtulan 3 isim : Masterchef'te 20 Eylül 2020 eleme gecesinde potada olan isimler şunlardı: Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker İlk eleme etabında yarışmacılardan peynirin önde olduğu yaratıcı bir tabak istendi. Bu yarışta potadan ilk çıkın Serhat oldu. Onu Sefa ve Özgül takip etti.

  3. İlk oyunda potadan çıkamayan Tanya, Berker ve Selin ikinci elemeye çıktı. Bu kez Somer şefin hazırladığı ahtapot salatasını yapmaları istendi. Yarışmacılara 1 saat süre verildi. Hayli teknik olan yemeği hazırlayan yarışmacılar çok terledi. Jürinin önüne geldiklerinde 2 kötü bir iyi tabak vardı. O tabağı yapan isim de Berker oldu ve elenmekten kurtuldu.

    İlk oyunda potadan çıkamayan Tanya, Berker ve Selin ikinci elemeye çıktı. Bu kez Somer şefin hazırladığı ahtapot salatasını yapmaları istendi. Yarışmacılara 1 saat süre verildi. Hayli teknik olan yemeği hazırlayan yarışmacılar çok terledi. Jürinin önüne geldiklerinde 2 kötü bir iyi tabak vardı. O tabağı yapan isim de Berker oldu ve elenmekten kurtuldu.

  4. Masterchef'te kim elendi, geldiği hafta gitti  <br>  Kıbrıs'tan yarışmaya katılan Tanya ile bu hafta yarışmaya dahil olan Selin son ikiye kalan isim oldu. Tanya yaptığı hata sebebiyle Somer Şef'ten ağır bir laf yedi ve iki gözü iki çeşme ağladı. Selin ise yemeğinde büyük hatalar yaptı. Jüri, ikincinin tek şansı elenen ismin çok kötü olması dedi. Masterchef'ten elenen isim Selin oldu. Selin geldiği hafta kaptan seçildi ve ardından kendini potada, sonra da veda ederken buldu. Geçen hafta da Arem Yüce yarışmaya dahil olduğu hafta kaptan yapılmış, ardından potaya atılmış ve elenmişti. Selin'in kaderi de Arem ile aynı oldu.

    Masterchef'te kim elendi, geldiği hafta gitti
    Kıbrıs'tan yarışmaya katılan Tanya ile bu hafta yarışmaya dahil olan Selin son ikiye kalan isim oldu. Tanya yaptığı hata sebebiyle Somer Şef'ten ağır bir laf yedi ve iki gözü iki çeşme ağladı. Selin ise yemeğinde büyük hatalar yaptı. Jüri, ikincinin tek şansı elenen ismin çok kötü olması dedi. Masterchef'ten elenen isim Selin oldu. Selin geldiği hafta kaptan seçildi ve ardından kendini potada, sonra da veda ederken buldu. Geçen hafta da Arem Yüce yarışmaya dahil olduğu hafta kaptan yapılmış, ardından potaya atılmış ve elenmişti. Selin'in kaderi de Arem ile aynı oldu.

  5. Selin sayesinde kurtuldu<br>  Somer Şef, 'Burda kaldığın sürece yat kalk Selin'e dua et. Çünkü onun ahtapotu pişmemişti. Eğer Selin ahtapotu pişirse bugün sen gidiyordun. Böyle bir kazayı bir daha atlatamazsın" dedi.  Selin ise ağlayarak ayrılmayı istediğini belirten şu açıklamayı yaptı:  '20 aylık bir oğlum var. O buraya gelemiyor ben korona sebebiyle ona gidemiyordum. O yüzden sakin çalıştım. Ama zaten burda bu kadarlık bir süre bana yeterliydi. Önemli olan burdan sonra devam etmekti'

    Selin sayesinde kurtuldu
    Somer Şef, 'Burda kaldığın sürece yat kalk Selin'e dua et. Çünkü onun ahtapotu pişmemişti. Eğer Selin ahtapotu pişirse bugün sen gidiyordun. Böyle bir kazayı bir daha atlatamazsın" dedi. Selin ise ağlayarak ayrılmayı istediğini belirten şu açıklamayı yaptı: '20 aylık bir oğlum var. O buraya gelemiyor ben korona sebebiyle ona gidemiyordum. O yüzden sakin çalıştım. Ama zaten burda bu kadarlık bir süre bana yeterliydi. Önemli olan burdan sonra devam etmekti'

  6. Kırmızı takım eleme adayları : Masterchef Türkiye yemek yarışması bu haftayı mavilerin zaferi ile kapattı. Dış çekimlerin iptal olduğu son yarışta stüdyoda pişen yemekler kuryelerle evlere gitti. Yapılan oylamada maviler kırmızı takımı 20 fark atıp ezerek yendi. Kırmızı takım daha önce çıkardığı 2 eleme adayına ek olarak 2 eleme adayı daha çıkardı. Birinci oyunda dokunulmazlığı alan Eray, Sefa Okyay Kılıç'ı potaya göndermişti. Takım oylamasında da Selin Öztürk Aydın potaya düşmüştü. Eray son oyunda da dokunulmazlığı kazandı ve bu kez Tanya'yı potaya koydu. Takım oylamasından da Berker potaya düştü.

    Kırmızı takım eleme adayları : Masterchef Türkiye yemek yarışması bu haftayı mavilerin zaferi ile kapattı. Dış çekimlerin iptal olduğu son yarışta stüdyoda pişen yemekler kuryelerle evlere gitti. Yapılan oylamada maviler kırmızı takımı 20 fark atıp ezerek yendi. Kırmızı takım daha önce çıkardığı 2 eleme adayına ek olarak 2 eleme adayı daha çıkardı. Birinci oyunda dokunulmazlığı alan Eray, Sefa Okyay Kılıç'ı potaya göndermişti. Takım oylamasında da Selin Öztürk Aydın potaya düşmüştü. Eray son oyunda da dokunulmazlığı kazandı ve bu kez Tanya'yı potaya koydu. Takım oylamasından da Berker potaya düştü.

  7. Mavi takım eleme adayları: Masterchef'te Furkan Yalçın'ın kaptanlığını yaptığı maviler, ilk oyunda kırmızılara yenilmişti. Kırmızı takımın oynadığı dokunulmazlık oyununu Duygu Acarsoy kazandı. Duygu kimsenin beklemediği sürpriz bir hamle yaptı ve potaya Masterchef'in en iddialı ismi Serhat Doğramacı'yı gönderdi. Serhat ilk kez potaya düşerken, takım oylamasında ise Özgül Coşar seçildi.

    Mavi takım eleme adayları: Masterchef'te Furkan Yalçın'ın kaptanlığını yaptığı maviler, ilk oyunda kırmızılara yenilmişti. Kırmızı takımın oynadığı dokunulmazlık oyununu Duygu Acarsoy kazandı. Duygu kimsenin beklemediği sürpriz bir hamle yaptı ve potaya Masterchef'in en iddialı ismi Serhat Doğramacı'yı gönderdi. Serhat ilk kez potaya düşerken, takım oylamasında ise Özgül Coşar seçildi.

  8. Haftanın olayı Barbaros'un sahtekarlığı  <br>Masterchef haftasına damga vuran isim Barbaros Yoloğlu oldu. Takımı kırmızılara yenilince dokunulmazlık oyunu oynandı. Barbaros yaptığı tabak iyi çıkmayınca tabağı düşürdü. Şeflerin önüne geldiğinde 'tabağın kazayla düştüğünü' söyledi. Ancak son yarış öncesinde Barbaros'tan 'tabağı bilerek düşürdüğüne' dair itiraf geldi.

    Haftanın olayı Barbaros'un sahtekarlığı
    Masterchef haftasına damga vuran isim Barbaros Yoloğlu oldu. Takımı kırmızılara yenilince dokunulmazlık oyunu oynandı. Barbaros yaptığı tabak iyi çıkmayınca tabağı düşürdü. Şeflerin önüne geldiğinde 'tabağın kazayla düştüğünü' söyledi. Ancak son yarış öncesinde Barbaros'tan 'tabağı bilerek düşürdüğüne' dair itiraf geldi.

  9. Eray gazı verdi<br>  Barbaros Yoloğlu'nu tabağı kasıtlı olarak yere atma aklını veren de Eray oldu. Tabağına soğan koymayı unutan Barbaros'a 'o zaman götürme at yere tabağı' dedi. Eray şef tadımından dönerken yanından geçtiği esna da Barbaros'a 'bana çarp at tabağı' dedi. Barbaros da o anda hamleyi yapıp tabağı yere attı.

    Eray gazı verdi
    Barbaros Yoloğlu'nu tabağı kasıtlı olarak yere atma aklını veren de Eray oldu. Tabağına soğan koymayı unutan Barbaros'a 'o zaman götürme at yere tabağı' dedi. Eray şef tadımından dönerken yanından geçtiği esna da Barbaros'a 'bana çarp at tabağı' dedi. Barbaros da o anda hamleyi yapıp tabağı yere attı.

  10. Şefler tepki gösterdi<br>  Somer Şef, bir çok yarışmacının yaptığı tabak sebebiyle eleştiri aldığını hatırlatarak "bu seni hiçbir yere götürmez, egonu kontrol etmen lazım' dedi. Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığının yanlış olduğunun altını çizip "Bundan sonra her yaptığında iki kere düşüneceğiz' dedi. Danilo şef ise 'yalan asla doğru olmaz bu yaptığın en çok sana zarar verir' yorumunda bulundu.

    Şefler tepki gösterdi
    Somer Şef, bir çok yarışmacının yaptığı tabak sebebiyle eleştiri aldığını hatırlatarak "bu seni hiçbir yere götürmez, egonu kontrol etmen lazım' dedi. Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığının yanlış olduğunun altını çizip "Bundan sonra her yaptığında iki kere düşüneceğiz' dedi. Danilo şef ise 'yalan asla doğru olmaz bu yaptığın en çok sana zarar verir' yorumunda bulundu.