İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak'a Meydan Okudu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, konuk olduğu programda babası hakkında açıklamalar yaptı. İbrahim Tatlıses, kızının açıklamalarına sert bir dille cevap verdi.

  1. Geçtiğimiz günlerde Sorgu Sual'de Merve Şahin ve Melis Özkan'ın sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamalarla adından epey söz ettirmişti. Babasından nefret edip etmediği sorulduğunda ise ''Evet'' diyerek şunları söylemişti:  <br>  "Evet ettim. Ayrımcılık yaptığı zaman. Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığı zaman."

    Geçtiğimiz günlerde Sorgu Sual'de Merve Şahin ve Melis Özkan'ın sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamalarla adından epey söz ettirmişti. Babasından nefret edip etmediği sorulduğunda ise ''Evet'' diyerek şunları söylemişti:
    "Evet ettim. Ayrımcılık yaptığı zaman. Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığı zaman."

  2. Bu yanıtıyla magazin gündemini sallayan Çıtak'a babası İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi. Söylemezsem Olmaz programında yaşananları yorumlayan Seren Serengil'e İbrahim Tatlıses'ten mesaj geldi. Serengil'in iddiasına göre Tatlıses, kızının hakkındaki söylemlerine dair şunları söyledi:

    Bu yanıtıyla magazin gündemini sallayan Çıtak'a babası İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi. Söylemezsem Olmaz programında yaşananları yorumlayan Seren Serengil'e İbrahim Tatlıses'ten mesaj geldi. Serengil'in iddiasına göre Tatlıses, kızının hakkındaki söylemlerine dair şunları söyledi:

  3. "Siz her şeyi bilmiyorsunuz, bilemezsiniz! Ben çocuklarımın hakkında nasıl konuşurum bir baba olarak? Sadece onların anlattıklarını üzülerek dinlerim. O zaman herkes eteklerindeki taşları döksün."

    "Siz her şeyi bilmiyorsunuz, bilemezsiniz! Ben çocuklarımın hakkında nasıl konuşurum bir baba olarak? Sadece onların anlattıklarını üzülerek dinlerim. O zaman herkes eteklerindeki taşları döksün."

  4. Çıtak, kendisine sorulan "Babanızda olan hangi huyu eşinizde görmek istemezsiniz?" sorusuna ise, "Çapkınlık ve kadınlara olan tavrı" yanıtını vermişti.

    Çıtak, kendisine sorulan "Babanızda olan hangi huyu eşinizde görmek istemezsiniz?" sorusuna ise, "Çapkınlık ve kadınlara olan tavrı" yanıtını vermişti.

  5. Daha önce hiç konuşmadığı konularla ilgili itiraflarda bulunan Tatlıses, ''Babanıza neden siz diye hitap ediyorsunuz?? sorusuna ?Kendisi siz dememizi istiyor, o egosal birtakım kayıplar içerisinde kaybolmuş olabilir'' demişti.

    Daha önce hiç konuşmadığı konularla ilgili itiraflarda bulunan Tatlıses, ''Babanıza neden siz diye hitap ediyorsunuz?? sorusuna ?Kendisi siz dememizi istiyor, o egosal birtakım kayıplar içerisinde kaybolmuş olabilir'' demişti.

  6. Genç şarkıcı, programda Tatlıses?in kızı olmasının kariyerini olumsuz etkilediğinden de bahsetti:  <br>  ''İbrahim Tatlıses?in kızı olmasaydım 2 değil, 13 şarkı yapardım. Bu durum birçok prodüktörün benimle çalışmasını engelledi. Kızı olmasaydım daha çok işbirliği yapardım.''

    Genç şarkıcı, programda Tatlıses?in kızı olmasının kariyerini olumsuz etkilediğinden de bahsetti:
    ''İbrahim Tatlıses?in kızı olmasaydım 2 değil, 13 şarkı yapardım. Bu durum birçok prodüktörün benimle çalışmasını engelledi. Kızı olmasaydım daha çok işbirliği yapardım.''

  7. Şarkıcı, kardeşi İdo Tatlıses'le de arasının bozuk olduğunu ve kardeşinin çevresinin baskısıyla sesini kıskanmış olabileceğini söyledi.

    Şarkıcı, kardeşi İdo Tatlıses'le de arasının bozuk olduğunu ve kardeşinin çevresinin baskısıyla sesini kıskanmış olabileceğini söyledi.