Masterchef Jürisi Acı Haberle Yıkıldı!

TV8'in sevilen programı MasterChef ile tanınan Somer Sivrioğlu aldığı acı haberle yıkıldı.

  1. Masterchef’in sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaşadığı acı kayıpla sarsıldı. Somer Şef sosyal medya hesabından üzücü haberi paylaştı.

    Masterchef’in sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaşadığı acı kayıpla sarsıldı. Somer Şef sosyal medya hesabından üzücü haberi paylaştı.

  2. Jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı.

    Jüri üyelerinden Danilo ve Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu da baba acısıyla sarsıldı.

  3. Somer Sivrioğlu'nun üvey babasının vefatıyla ilgili paylaştığı not yürekleri burktu.

    Somer Sivrioğlu'nun üvey babasının vefatıyla ilgili paylaştığı not yürekleri burktu.

  4. Sivrioğlu paylaşımında, "Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağ olsun.Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN'ımızı, babamızı, abimizi, "saksağan"ımızı, "karbon"umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

    Sivrioğlu paylaşımında, "Dünyadan ve hayatımın ortasından bir Altın abi geçti ki! Artık ne dünya aynı dünya, ne ben aynı ben olabilirdim. İyi ki be abim, iyi ki. Başımız sağ olsun.Bilen bilir; hikâyeleri, maceraları, dost canlılığı, muhabbeti ve kalenderliğiyle gönül adamı ALTIN'ımızı, babamızı, abimizi, "saksağan"ımızı, "karbon"umuzu kaybettik! Onu hep muhabbetle anacağız. Işıklar içinde dinlensin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

  5. Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

    Somer Şef'in üvey babasının cenazesi dün ikindi namazını müteakip; Bodrum Kızılağaç Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

  6. Geçtiğimiz Nisan ayında Danilo Zanna İtalya'da yaşayan babası Armando hayatını kaybetmişti. Danilo'nun babasının neden öldüğünü açıklamaması akıllara 'koronavirüsten mi öldü' sorusunu getirmişti.

    Geçtiğimiz Nisan ayında Danilo Zanna İtalya'da yaşayan babası Armando hayatını kaybetmişti. Danilo'nun babasının neden öldüğünü açıklamaması akıllara 'koronavirüsten mi öldü' sorusunu getirmişti.

  7. Sevmeyi öğreten bir adam babam: Danilo Zanna babasının ölümüyle ilgili olarak "Kalbim çok acı çekiyor. Maalesef babam Armando'yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini, yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak" açıklamasını yapmıştı.

    Sevmeyi öğreten bir adam babam: Danilo Zanna babasının ölümüyle ilgili olarak "Kalbim çok acı çekiyor. Maalesef babam Armando'yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini, yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak" açıklamasını yapmıştı.

  8. Temmuz ayında ise Mehmet Yalçınkaya ise babası Seyfettin Yalçınkaya vefat etmişti.

    Temmuz ayında ise Mehmet Yalçınkaya ise babası Seyfettin Yalçınkaya vefat etmişti.

  9. Çelenk istememişti: “Babamı, arkadaşımı, büyük çınarımı kaybettim. Dua istiyorum hepinizden” mesajıyla babasının vefatını duyuran Mehmet Yalçınkaya, babasının cenazesi için çelenk gönderilmemesini, bunun yerine, Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunulmasını rica etmişti.

    Çelenk istememişti: “Babamı, arkadaşımı, büyük çınarımı kaybettim. Dua istiyorum hepinizden” mesajıyla babasının vefatını duyuran Mehmet Yalçınkaya, babasının cenazesi için çelenk gönderilmemesini, bunun yerine, Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunulmasını rica etmişti.