İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Duyanlar Şok Oldu! Dizi Final Kararı Aldı

FOX TV'nin yeni dizilerinin reytingleri çok iyi gelince yaz dizileri reytinglerde geride kaldı. FOX TV iddialı dizisinin fişini çekti, final kararı geldi.

  1. FOX TV birbirinden iddialı dizileriyle yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonda başlayan diziler reytingleri alt üst etti ve listeye üst sıralardan giriş yaptı. Durum böyle olunca FOX TV'nin yaz dizisi tadındaki yapımları reytingde gerilerde kaldı.

    FOX TV birbirinden iddialı dizileriyle yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonda başlayan diziler reytingleri alt üst etti ve listeye üst sıralardan giriş yaptı. Durum böyle olunca FOX TV'nin yaz dizisi tadındaki yapımları reytingde gerilerde kaldı.

  2. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde olduğu Bay Yanlış dizisi final kararı aldı. Cuma akşamları yayımlanan dizi, zorlu rakipleri karşısında da başarılı olamadı. FOX TV, hem yeni dizileri hem de rakipleri karşısında geri planda kalan Bay Yanlış dizisinin fişini çekti.

    Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde olduğu Bay Yanlış dizisi final kararı aldı. Cuma akşamları yayımlanan dizi, zorlu rakipleri karşısında da başarılı olamadı. FOX TV, hem yeni dizileri hem de rakipleri karşısında geri planda kalan Bay Yanlış dizisinin fişini çekti.

  3. Bay Yanlış dizisi ekran macerasını tamamladı. Bay Yanlış 14. bölümle final yaparak yayından kaldırılıyor. Bay Yanlış 3 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde final yapacak.

    Bay Yanlış dizisi ekran macerasını tamamladı. Bay Yanlış 14. bölümle final yaparak yayından kaldırılıyor. Bay Yanlış 3 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde final yapacak.

  4. Zorlu cuma akşamları Ramo, Kırmızı Oda, Hercai ve Arka Sokaklar gibi zorlu rakipleri bulunan Bay Yanlış dizi final yapıyor. Bay Yanlış cuma akşamları yayınalan 6 diziden 4. olabildi.

    Zorlu cuma akşamları Ramo, Kırmızı Oda, Hercai ve Arka Sokaklar gibi zorlu rakipleri bulunan Bay Yanlış dizi final yapıyor. Bay Yanlış cuma akşamları yayınalan 6 diziden 4. olabildi.

  5. FOX TV Kefaret, Kimsesizler dizinin başlaması ve Öğretmen dizisine gün bulunmaması sebebiyle yayından kaldırılıyor. Bay Yanlış dizinin hayran kitlesi ise dizinin biteceğini duyunca isyan bayrağını çekti.

    FOX TV Kefaret, Kimsesizler dizinin başlaması ve Öğretmen dizisine gün bulunmaması sebebiyle yayından kaldırılıyor. Bay Yanlış dizinin hayran kitlesi ise dizinin biteceğini duyunca isyan bayrağını çekti.

  6. FOX TV'nin Can Yaman ve Özge Gürel gibi türk dizilerinin en çok sevilen iki karakterin yan yana oynaması, özellikle İtalya'ya satılan bölümleri nedeniyle FOX TV direnebildiği kadar dirensin talimatı gelse de 3 dizi beklemesi sebebiyle FOX TV için Bay Yanlış dizisi resmen bitti.

    FOX TV'nin Can Yaman ve Özge Gürel gibi türk dizilerinin en çok sevilen iki karakterin yan yana oynaması, özellikle İtalya'ya satılan bölümleri nedeniyle FOX TV direnebildiği kadar dirensin talimatı gelse de 3 dizi beklemesi sebebiyle FOX TV için Bay Yanlış dizisi resmen bitti.

  7. Ancak Bay Yanlış dizisi için başka bir kanala geçer mi transfer olur mu söylentileri çıktı. Bu sezon tüm diziler normal dönemden kat ve kat fazla dizisi olduğu için Bay Yanlış başka bir kanala geçme ihtimali olmadığı öğrenildi.

    Ancak Bay Yanlış dizisi için başka bir kanala geçer mi transfer olur mu söylentileri çıktı. Bu sezon tüm diziler normal dönemden kat ve kat fazla dizisi olduğu için Bay Yanlış başka bir kanala geçme ihtimali olmadığı öğrenildi.