İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hercai Dizisi İçin Final Kararı Sızdı!

ATV'nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran en iddialı yapımlarından olan Hercai'den gelen son haberler seyirciyi üzdü. 40. bölümü ile ekrana gelen dizi beklentiyi karşılamadı ve medya kulislerinden final söylentisi sızdı.

  1. Geçtiğimiz sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve cuma günü tüm rakiplerini açık ara sollayarak reyting listelerinde zirveyi kimseye kaptırmayan Hercai'den gelen son haberler seyircisini üzdü. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı dizide yeni sezonda beklenen olmadı, umutlar boşa çıktı.

    Geçtiğimiz sezon ATV ekranlarında yayınlanan ve cuma günü tüm rakiplerini açık ara sollayarak reyting listelerinde zirveyi kimseye kaptırmayan Hercai'den gelen son haberler seyircisini üzdü. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı dizide yeni sezonda beklenen olmadı, umutlar boşa çıktı.

  2. Çekimleri Mardin'de yapılan dizi Hercai, Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

    Çekimleri Mardin'de yapılan dizi Hercai, Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

  3. Karşında TV 8'in Kırmızı Oda'sı ve Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar gibi iddialı diziler olan Hercai giderek kan kaybetmeye ve seyircisini Kırmızı Oda'ya kaptırmaya başladı.

    Karşında TV 8'in Kırmızı Oda'sı ve Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar gibi iddialı diziler olan Hercai giderek kan kaybetmeye ve seyircisini Kırmızı Oda'ya kaptırmaya başladı.

  4. Koronavirüs engeline takılan dizi geçtiğimiz sezon erken sezon finali yapmak zorunda kalmıştı. Uzun bir aranın ardından 2. sezonu ile yeniden seyircisine merhana diyen Hercai bu kez aradığını bulamadı, beklenen olmadı.

    Koronavirüs engeline takılan dizi geçtiğimiz sezon erken sezon finali yapmak zorunda kalmıştı. Uzun bir aranın ardından 2. sezonu ile yeniden seyircisine merhana diyen Hercai bu kez aradığını bulamadı, beklenen olmadı.

  5. Birinci sezonu ile her cuma günü reytinglerde zirvede olan dizi 2. sezon sınıfta kaldı. Hercai geçen sezon neredeyse ilk 3’ten düşmezken totalde 7. , AB grubunda ise 19. , ABC’de ise 9. sırada yer alarak inanılmaz bir düşüş yaşadı.

    Birinci sezonu ile her cuma günü reytinglerde zirvede olan dizi 2. sezon sınıfta kaldı. Hercai geçen sezon neredeyse ilk 3’ten düşmezken totalde 7. , AB grubunda ise 19. , ABC’de ise 9. sırada yer alarak inanılmaz bir düşüş yaşadı.

  6. Yeni sezonda beklentileri karşılayamayan  dizi için ise 2 senaryo var. Dizinin reytingleri böyle düşmeye devam ederse ATV dizinin yayın gününü değiştirecek.

    Yeni sezonda beklentileri karşılayamayan dizi için ise 2 senaryo var. Dizinin reytingleri böyle düşmeye devam ederse ATV dizinin yayın gününü değiştirecek.

  7. Gün değişiminin ardından dizinin reytingleri toparlanmazsa dizi için final kararı çıkacak. Bu konu hakkında henüz yapımcıdan ve kanaldan resmi bir açıklama yok fakat dizinin gidişatı pek iç açıcı görünmüyor.

    Gün değişiminin ardından dizinin reytingleri toparlanmazsa dizi için final kararı çıkacak. Bu konu hakkında henüz yapımcıdan ve kanaldan resmi bir açıklama yok fakat dizinin gidişatı pek iç açıcı görünmüyor.

  8. Dizinin sıkı takipçileri de ilk bölümdeki heyecanın giderek kaybolduğunu ve oyuncularının sürekli kendini tekrar ettiği için inandırıcılığını kaybettiğini düşünüyor. İşte dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları...

    Dizinin sıkı takipçileri de ilk bölümdeki heyecanın giderek kaybolduğunu ve oyuncularının sürekli kendini tekrar ettiği için inandırıcılığını kaybettiğini düşünüyor. İşte dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları...

  9. - Oyunculuk anlamında geriye düşmüşler artık hep aynı tepkiler dizinin baya değişime uğraması gerek yoksa dizi biter  <br>- Gün değişikliği yapılsın yoksa final olur  <br>  - Komedi dizisi odu resmen izlerken yalan dünya fıratın yazgısı aklıma geliyor &#128514;&#128514;

    - Oyunculuk anlamında geriye düşmüşler artık hep aynı tepkiler dizinin baya değişime uğraması gerek yoksa dizi biter
    - Gün değişikliği yapılsın yoksa final olur
    - Komedi dizisi odu resmen izlerken yalan dünya fıratın yazgısı aklıma geliyor 😂😂

  10. - Yazın ikisinide başkasıyla görünce inandıricı gelmiyor kimseye    <br>-Gun değişikliği yapsalar çok iyi olur bay yanliş la denk geliyolar ve bu çok kotu<br>    - Başından beri saçma bir diziydi zaten reytinglerde düşüş yaşaması çok normal

    - Yazın ikisinide başkasıyla görünce inandıricı gelmiyor kimseye
    -Gun değişikliği yapsalar çok iyi olur bay yanliş la denk geliyolar ve bu çok kotu
    - Başından beri saçma bir diziydi zaten reytinglerde düşüş yaşaması çok normal

  11. - Senaryo kesinlikle ve özel hayatlar başka bişey değil<br>    - İzlerken sıkılıyoruz senaryo yürümüyor ilk bölümden hazarın oğlu olduğunu biliyoruz ama daha oynanmadı bir de kırmızıodayı tercih ederim saçma bir hal aldı o dizi

    - Senaryo kesinlikle ve özel hayatlar başka bişey değil
    - İzlerken sıkılıyoruz senaryo yürümüyor ilk bölümden hazarın oğlu olduğunu biliyoruz ama daha oynanmadı bir de kırmızıodayı tercih ederim saçma bir hal aldı o dizi