Hercai Dizisinde Koronavirüs Şoku

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrollerinde olduğu Hercai dizisin setinde koronavirüs şoku yaşandı. Usta isim koronavirüs pozitif çıktı.

  1. ATV ekranlarında final yapmaya hazırlanan dizi Hercai'nin seti sekteye uğradı. Dizinin usta oyuncularından Macit Sonkan'ın test sonucu pozitif çıkınca set karıştı, tüm ekibe test yapıldı. Olası başka vakalara karşı sete ara verilmesi planlandı.

    ATV ekranlarında final yapmaya hazırlanan dizi Hercai'nin seti sekteye uğradı. Dizinin usta oyuncularından Macit Sonkan'ın test sonucu pozitif çıkınca set karıştı, tüm ekibe test yapıldı. Olası başka vakalara karşı sete ara verilmesi planlandı.

  2. Ancak yapılan testlerin hepsi negatif çıkınca işe devam edildi. Usta oyuncu Macit Sonkan'ın tedavisinin de Mardin'de özel bir hastanede sürdüğü öğrenildi.

    Ancak yapılan testlerin hepsi negatif çıkınca işe devam edildi. Usta oyuncu Macit Sonkan'ın tedavisinin de Mardin'de özel bir hastanede sürdüğü öğrenildi.

  3. Macit Sonkan: 1953 yılında İzmir Torbalı Yazıbaşı doğumludur. Güzel Sanatlar Tiyatro Oyunculuk mezunudur. 1978 yılında Devlet Tiyatrosu’nda başladığı sanat hayatı, tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerle devam etmektedir.

    Macit Sonkan: 1953 yılında İzmir Torbalı Yazıbaşı doğumludur. Güzel Sanatlar Tiyatro Oyunculuk mezunudur. 1978 yılında Devlet Tiyatrosu’nda başladığı sanat hayatı, tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerle devam etmektedir.

  4. Çocuk tiyatrosu üzerine yoğunlaşan Sonkan, yurt dışında sergilenen oyunlarda da rol aldı. Tiyatro alanında birçok oyunda ödül kazanmıştır.

    Çocuk tiyatrosu üzerine yoğunlaşan Sonkan, yurt dışında sergilenen oyunlarda da rol aldı. Tiyatro alanında birçok oyunda ödül kazanmıştır.

  5. Dost Eller, Ateşten Günler, Süper Baba, Çiçek Taksi, Gurbetçiler, Köşe Kapmaca, Tersine Akan Nehir, Yasemince, Artık Çok Geç, Hayalet, Aşkımızda Ölüm Var, Alanya Almanya, Ezo Gelin, Hasret, Dede Korkut Hikayeleri, Aşk Bir Hayal gibi yapımlarda yer aldı.

    Dost Eller, Ateşten Günler, Süper Baba, Çiçek Taksi, Gurbetçiler, Köşe Kapmaca, Tersine Akan Nehir, Yasemince, Artık Çok Geç, Hayalet, Aşkımızda Ölüm Var, Alanya Almanya, Ezo Gelin, Hasret, Dede Korkut Hikayeleri, Aşk Bir Hayal gibi yapımlarda yer aldı.

  6. Macit Sonkan şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Nasuh Ağa karakterine hayat vermektedir.

    Macit Sonkan şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Nasuh Ağa karakterine hayat vermektedir.

  7. Macit Sonkan, 1.74 metre boyunda ve 78 kilodur.

    Macit Sonkan, 1.74 metre boyunda ve 78 kilodur.