Dizinin Başrolü Veda Ediyor!

ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncularından birisinin diziye veda edeceği öğrenildi. Seyirci bu habere tepki gösterdi.

  1. Başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başında kara bulutlar gezinmeye başladı. Yeni sezonu perşembe akşamları seyirciyle buluşacak şekilde açan dizide ayrılık var. Başrol oyuncularından birinin ilerleyen bölümlerde Bir Zamanlar Çukurova’ya veda edeceği öğrenildi.

    Başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başında kara bulutlar gezinmeye başladı. Yeni sezonu perşembe akşamları seyirciyle buluşacak şekilde açan dizide ayrılık var. Başrol oyuncularından birinin ilerleyen bölümlerde Bir Zamanlar Çukurova’ya veda edeceği öğrenildi.

  2. Tv100’de yer alan habere göre Vahide Perçin dizinin 71. bölümünde ayrılacak. Nazan Kesal’ın güçlü bir kadın oyuncu olarak katıldığı dizide Vahide Perçin’in ayrılışı için zemin hazırlandığı düşünülüyor.

    Tv100’de yer alan habere göre Vahide Perçin dizinin 71. bölümünde ayrılacak. Nazan Kesal’ın güçlü bir kadın oyuncu olarak katıldığı dizide Vahide Perçin’in ayrılışı için zemin hazırlandığı düşünülüyor.

  3. Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı haberi sosyal medyada yayılmaya başlayınca izleyenlerden tepki yağdı.

    Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı haberi sosyal medyada yayılmaya başlayınca izleyenlerden tepki yağdı.

  4. Perçin’in oynadığı Hünkar’ın diziden ayrılışının da oldukça sarsıcı olacağı ifade ediliyor. Hünkar’ın dizide ölerek karakterinin hikayesine son verileceği bilgisi paylaşılmakta.

    Perçin’in oynadığı Hünkar’ın diziden ayrılışının da oldukça sarsıcı olacağı ifade ediliyor. Hünkar’ın dizide ölerek karakterinin hikayesine son verileceği bilgisi paylaşılmakta.

  5. Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ile birlikte başrollerde yer alan usta oyuncu Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile her hafta ekranda büyüleyici bir performans sergiliyor.

    Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ile birlikte başrollerde yer alan usta oyuncu Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile her hafta ekranda büyüleyici bir performans sergiliyor.

  6. Yeni sezonda Nazan Kesal’ın Sevda karakteriyle katıldığı dizide, iki kadının müthiş mücadelesi izleyiciye aktarılıyor.

    Yeni sezonda Nazan Kesal’ın Sevda karakteriyle katıldığı dizide, iki kadının müthiş mücadelesi izleyiciye aktarılıyor.