İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Masterchef'te Olaylı Eleme Gecesi

Masterchef'in dün gece eleme heyecanı yaşandı. Elenen kişinin belli olduğu Masterchef'te Somer şefin söyledikleri adeta şoke etkisi yarattı. Masterchef'e veda eden isim yemeği bilerek sabote ettiğini itiraf etti.

  1. 16 yarışmacının yarıştığı Masterchef Türkiye'de dün akşam heyecanlı ve bir o kadar da şaşırtıcı anlar yaşandı. Somer şef iki tabağın kötü olduğunu fakat bir tabağın sabote edildiğini söyledi.

    16 yarışmacının yarıştığı Masterchef Türkiye'de dün akşam heyecanlı ve bir o kadar da şaşırtıcı anlar yaşandı. Somer şef iki tabağın kötü olduğunu fakat bir tabağın sabote edildiğini söyledi.

  2. Somer şefin tabağını sabote eden kişiyi sorması üzerine Duygu'dan açıklama geldi.

    Somer şefin tabağını sabote eden kişiyi sorması üzerine Duygu'dan açıklama geldi.

  3. Duygu yaptığı açıklamada bir tercih yapmak zorunda olduğunu ve isteyerek tabağını kötü çıkardığını ifade etti.

    Duygu yaptığı açıklamada bir tercih yapmak zorunda olduğunu ve isteyerek tabağını kötü çıkardığını ifade etti.

  4. MasterChef Duygu, açıklamasında şunları söyledi:  <br>  "Ben bir akademisyenim. Eğitmen olarak çalışıyorum, bir tercih yapmak zorunda kaldım. Bile isteye yemeğimi ben kötü çıkardım. Bugünkü tabak ben tamlık bir tabaktı. Çok şey öğrendim. Bir karar vermek zorundaydım. Burada yolum buraya kadarmış içim acıyarak gidiyorum. Her birinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Bugünkü tabak için de çok çok özür diliyorum."

    MasterChef Duygu, açıklamasında şunları söyledi:
    "Ben bir akademisyenim. Eğitmen olarak çalışıyorum, bir tercih yapmak zorunda kaldım. Bile isteye yemeğimi ben kötü çıkardım. Bugünkü tabak ben tamlık bir tabaktı. Çok şey öğrendim. Bir karar vermek zorundaydım. Burada yolum buraya kadarmış içim acıyarak gidiyorum. Her birinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Bugünkü tabak için de çok çok özür diliyorum."

  5. Daha önce de eleme potasına giren Duygu, ilk kez son tura kalmıştı.

    Daha önce de eleme potasına giren Duygu, ilk kez son tura kalmıştı.

  6. MASTERCHEF DUYGU KİMDİR?<br>    Duygu Acarsoy, 35 yaşında. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Duygu Acarsoy, özel bir üniversitede eğitmen şef olarak çalışıyor. Yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi aldı (İspanya ve Almanya'da ekşi mayalı ekmekler). Ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de mevcut. Sektörde 3,5 senedir eğitmen olarak çalışıyor.    Mutfağa girmesine neden olan olay, bundan on yıl önce evlendiği kişinin onu i<br>lk haftada dolandırması. Daha sonra psikolojik yardım almak yerine mutfağa girmeye karar veren Duygu sonrasında profesyonel eğitimler almaya başladığını söyledi. Mutfağın ona terapi gibi geldiğini, mutfağa girdiği zaman inanılmaz mutlu olduğunu belirtti.

    MASTERCHEF DUYGU KİMDİR?
    Duygu Acarsoy, 35 yaşında. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Duygu Acarsoy, özel bir üniversitede eğitmen şef olarak çalışıyor. Yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi aldı (İspanya ve Almanya'da ekşi mayalı ekmekler). Ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de mevcut. Sektörde 3,5 senedir eğitmen olarak çalışıyor. Mutfağa girmesine neden olan olay, bundan on yıl önce evlendiği kişinin onu i
    lk haftada dolandırması. Daha sonra psikolojik yardım almak yerine mutfağa girmeye karar veren Duygu sonrasında profesyonel eğitimler almaya başladığını söyledi. Mutfağın ona terapi gibi geldiğini, mutfağa girdiği zaman inanılmaz mutlu olduğunu belirtti.