Beyaz Show Başlayacak Mı?

Yeni sezonda Beyaz Show programıyla yeniden izleyici karşısına çıkacağı iddia edilen Beyazıt Öztürk, "Beyaz Show olmayacak. Acun'la görüşeceğiz. İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak" dedi.

  1. Geçtiğimiz sezonlarda O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, önceki gün Bebek’te eski bir cip kullanırken görüntülendi.

    Geçtiğimiz sezonlarda O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, önceki gün Bebek’te eski bir cip kullanırken görüntülendi.

  2. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Beyaz Show ile ekrana dönmesi beklenen Beyazıt Öztürk, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak’la yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını söyledi.

    Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Beyaz Show ile ekrana dönmesi beklenen Beyazıt Öztürk, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak’la yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını söyledi.

  3. 51 yaşındaki Öztürk, “Bir plan var ama ‘Beyaz Show’la ilgili değil. Acun’un da başı çok yoğun bu aralar. Bizim iş 15-20 gün içerisinde netleşir. İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” şeklinde konuştu.

    51 yaşındaki Öztürk, “Bir plan var ama ‘Beyaz Show’la ilgili değil. Acun’un da başı çok yoğun bu aralar. Bizim iş 15-20 gün içerisinde netleşir. İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” şeklinde konuştu.

  4. Ekranı özlediğini ifade eden Öztürk, “Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. ‘O Ses Türkiye’nin durumu belli olduktan sonra biz de planlarımızı netleştireceğiz. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak” ifadelerini kullandı.

    Ekranı özlediğini ifade eden Öztürk, “Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. ‘O Ses Türkiye’nin durumu belli olduktan sonra biz de planlarımızı netleştireceğiz. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak” ifadelerini kullandı.

  5. Öztürk, kullandığı otomobil için, “Arkadaşımın aracı, birkaç aylığına deneme amaçlı verdi. Eskileri seviyorum” dedi.

    Öztürk, kullandığı otomobil için, “Arkadaşımın aracı, birkaç aylığına deneme amaçlı verdi. Eskileri seviyorum” dedi.