İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Acun Ilıcalı'nın Platformu Exxen'de Neler Olacak?

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni dijital platformu Exxen’in 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı öğrenildi. Ilıcalı'nın platformunda yer alacak içerikler de şekillenmeye başladı.

  1. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Exxen platformunda dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere imza atacak. Bunların bazıları netlik kazanmaya başladı.

    Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Exxen platformunda dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere imza atacak. Bunların bazıları netlik kazanmaya başladı.

  2. Webrazzi'den Gözde Ulukan'ın haberine göre; Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje olacak.

    Webrazzi'den Gözde Ulukan'ın haberine göre; Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje olacak.

  3. Proje tasarımı Ali Atay'a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak.

    Proje tasarımı Ali Atay'a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak.

  4. Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

    Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

  5. Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi, üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak'ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak.

    Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi, üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak'ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak.

  6. Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

    Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

  7. Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in Arkadaşım Hoşgeldin ve Gökhan Çınar'ın Katarsis programları da Exxen'de olacak.

    Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in Arkadaşım Hoşgeldin ve Gökhan Çınar'ın Katarsis programları da Exxen'de olacak.

  8. Uzun süredir konuşulan Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması da Exxen'in merakla beklenen yapımları arasında.

    Uzun süredir konuşulan Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması da Exxen'in merakla beklenen yapımları arasında.

  9. Gençlere özel içeriklere baktığımızda lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan Öğrenci Evi adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı Dadı adlı yapım, sosyal medya zorbalığını anlatan Eziklerin Savaşı adlı yapım ve iki gencin aşk hikayesini anlatan Yaş 17 adlı yapım olacak.

    Gençlere özel içeriklere baktığımızda lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan Öğrenci Evi adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı Dadı adlı yapım, sosyal medya zorbalığını anlatan Eziklerin Savaşı adlı yapım ve iki gencin aşk hikayesini anlatan Yaş 17 adlı yapım olacak.

  10. Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.

    Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.