Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Damga Vurdu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan katılan Hikmet Karakurt, yarışmada şimdilik 125 bin TL ödül kazandı. Süre bittiği için devamı haftaya kalan yarışmada 1 milyona ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu olan Karakurt, dün gece sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

  1. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan katılan Hikmet Karakurt, yarışmada şimdilik 125 bin TL ödül kazandı. Süre bittiği için devamı haftaya kalan yarışmada 1 milyona ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu olan Karakurt, dün gece sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Karakurt'un başarısı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı.

    Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan katılan Hikmet Karakurt, yarışmada şimdilik 125 bin TL ödül kazandı. Süre bittiği için devamı haftaya kalan yarışmada 1 milyona ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu olan Karakurt, dün gece sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Karakurt'un başarısı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı.

  2. 125 BİN TL KAZANDI    Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna B şıkkı 37 ile doğru yanıt verdi.

    125 BİN TL KAZANDI Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna B şıkkı 37 ile doğru yanıt verdi.

  3. 250 bin TL'lik soruya gelen Karakurt, gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verirse milyoner olması için bir sorusu kalacak.

    250 bin TL'lik soruya gelen Karakurt, gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verirse milyoner olması için bir sorusu kalacak.

  4. KARDEŞLERİNİN EĞİTİM MASRAFINI KARŞILAYACAK    Annesi Halime Karakurt ile programa katılan üniversite öğrencisi Hikmet Karakurt, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi duygulandırdı. Karakurt, kazanacağı ödülle kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi.

    KARDEŞLERİNİN EĞİTİM MASRAFINI KARŞILAYACAK Annesi Halime Karakurt ile programa katılan üniversite öğrencisi Hikmet Karakurt, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi duygulandırdı. Karakurt, kazanacağı ödülle kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi.

  5. "UMUDUMUZ BAKİ KALACAK"    Hikmet Karakurt'un başarısı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.

    "UMUDUMUZ BAKİ KALACAK" Hikmet Karakurt'un başarısı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da dikkatinden kaçmadı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.