İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İphone’U Magic Mouse Mini’Ye Dönüştüren Aparat!

Akıllı telefonlar artık pek çok işi tek bir cihaz ile halletmeyi sağlıyor.

  1. Oyun oynamak istediğimizde mini bir oyun konsoluna dönüşebilen akıllı telefonlar, yaptıkları işlemlerin çeşitliliği nedeniyle de mini bir dizüstü bilgisayar gibi kullanım sunabiliyor. Bunların yanında Apple’ın iPhone’ları için de pek çok aparat tasarlanıyor. Onlardan birisi olan optik sensörlü PopSockets aksesuarı ile iPhone’u Magic Mouse Mini’ye dönüştürmek mümkün hale geliyor.

    Oyun oynamak istediğimizde mini bir oyun konsoluna dönüşebilen akıllı telefonlar, yaptıkları işlemlerin çeşitliliği nedeniyle de mini bir dizüstü bilgisayar gibi kullanım sunabiliyor. Bunların yanında Apple’ın iPhone’ları için de pek çok aparat tasarlanıyor. Onlardan birisi olan optik sensörlü PopSockets aksesuarı ile iPhone’u Magic Mouse Mini’ye dönüştürmek mümkün hale geliyor.

  2. iPhone&#8217;u Magic Mouse Mini&#8217;ye dönüştürmek<br>    Daha önce hatırlayacağınız üzere, eski iPhone&#8217;ları fare olarak kullanmak için neler yapılması gerektiğine dair bazı tüyolar ortaya çıkmıştı. Bundan ilham alan tasarımcı Yongbin Kim, iPhone&#8217;u Magic Mouse Mini&#8217;ye dönüştürmek için bir konsept geliştirdi.  <br>  Bu konsept sayesinde iPhone kısa süre içinde Magic Mouse Mini&#8216;ye dönüşebiliyor. Tasarımsal açıdan Apple çizgisinden çıkmayan Kim, ortaya çıkarttığı ürünü oldukça ilgi çekici şekilde sunuyor.

    iPhone’u Magic Mouse Mini’ye dönüştürmek
    Daha önce hatırlayacağınız üzere, eski iPhone’ları fare olarak kullanmak için neler yapılması gerektiğine dair bazı tüyolar ortaya çıkmıştı. Bundan ilham alan tasarımcı Yongbin Kim, iPhone’u Magic Mouse Mini’ye dönüştürmek için bir konsept geliştirdi.
    Bu konsept sayesinde iPhone kısa süre içinde Magic Mouse Mini‘ye dönüşebiliyor. Tasarımsal açıdan Apple çizgisinden çıkmayan Kim, ortaya çıkarttığı ürünü oldukça ilgi çekici şekilde sunuyor.

  3. Bu cihazı, şu an için oldukça popüler olan telefon tutacağı şeklinde tasarlayan Kim, bu aparata optik sensör de ekleyerek oldukça farklı bir tasarıma imza atıyor. Fare olarak kullanılmadığında bu aparat tıpkı bir telefon tutacığı gibi bir işlev görüyor. Apple logosuna sahip olan bu cihaz aynı zamanda yuvarlanmış kenarlı kare bir tasarıma sahip.

    Bu cihazı, şu an için oldukça popüler olan telefon tutacağı şeklinde tasarlayan Kim, bu aparata optik sensör de ekleyerek oldukça farklı bir tasarıma imza atıyor. Fare olarak kullanılmadığında bu aparat tıpkı bir telefon tutacığı gibi bir işlev görüyor. Apple logosuna sahip olan bu cihaz aynı zamanda yuvarlanmış kenarlı kare bir tasarıma sahip.

  4. Fareye çevrildiğinde ise bu aparat, imleç takibine yardımcı olurken dokunmatik ekran kontrolünü de sağlayabiliyor. Sağ ve sol tıklama yapmayı sağlayan cihaz, fare tekerleği işlevini de yerine getirebiliyor. Bu aksesuarın iMac ve MacBook&#8217;lar için fare görevini üstlenmesinin yanında iPad için de kullanılabileceği düşünülüyor.

    Fareye çevrildiğinde ise bu aparat, imleç takibine yardımcı olurken dokunmatik ekran kontrolünü de sağlayabiliyor. Sağ ve sol tıklama yapmayı sağlayan cihaz, fare tekerleği işlevini de yerine getirebiliyor. Bu aksesuarın iMac ve MacBook’lar için fare görevini üstlenmesinin yanında iPad için de kullanılabileceği düşünülüyor.

  5. iPhone&#8217;u Magic Mouse Mini&#8217;ye dönüştürme fikri şu an için karşımıza bir konsept tasarımı olarak çıkıyor olsa da bu cihazı kullanmak ister miydiniz? Yorumlarda bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

    iPhone’u Magic Mouse Mini’ye dönüştürme fikri şu an için karşımıza bir konsept tasarımı olarak çıkıyor olsa da bu cihazı kullanmak ister miydiniz? Yorumlarda bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.