En Çok İzlenen Dizi Sessiz Sedasız Final Yapıyor!

4 sezondur FOX ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Savaşçı'dan gelen haberler dizinin sıkı takipçilerini üzdü. Öğretmen dizisinin pazar günü yayın hayatına başlaması Savaşçı'nın sonu mu oldu?

  1. Her bölümü soluk soluğa takip edilen FOX'un dizisi Savaşçı'nın sessiz sedasız final yapacağı haberi dizinin sıkı takipçilerini üzdü. Pazar akşamları yayınlanan dizinin FOX yayın akışından kaldırılması ve yerine Öğretmen dizisinin yayınlanması iddiaları güçlendirdi. Dizinin başrol oyuncusu Kaan Bozok 'a hayat veren Berk Oktay merak edilen final iddiasına cevap verdi.

    Her bölümü soluk soluğa takip edilen FOX'un dizisi Savaşçı'nın sessiz sedasız final yapacağı haberi dizinin sıkı takipçilerini üzdü. Pazar akşamları yayınlanan dizinin FOX yayın akışından kaldırılması ve yerine Öğretmen dizisinin yayınlanması iddiaları güçlendirdi. Dizinin başrol oyuncusu Kaan Bozok 'a hayat veren Berk Oktay merak edilen final iddiasına cevap verdi.

  2. 100. bölümü seyirci tarafından merakla bekleyen dizi Savaşçı'nın yerine 11 Ekim Pazar günü Öğretmen dizisi yayınlanmıştı. FOX'un bu haftaki yayın akışında ise yine pazar günü Savaşçı'nın saatinde Öğretmen dizisi yayınlanacak. Yani yeni haftanın program akışında Savaşçı yine yok.

    100. bölümü seyirci tarafından merakla bekleyen dizi Savaşçı'nın yerine 11 Ekim Pazar günü Öğretmen dizisi yayınlanmıştı. FOX'un bu haftaki yayın akışında ise yine pazar günü Savaşçı'nın saatinde Öğretmen dizisi yayınlanacak. Yani yeni haftanın program akışında Savaşçı yine yok.

  3. Sosyal medyanın da konusu olan dizinin reytinglerde gerilemeye başlaması seyircisine veda edeceği yönündeki söylentileri güçlendirse de dizinin oyuncusu Berk Oktay merak edilen o soruya cevap verdi.

    Sosyal medyanın da konusu olan dizinin reytinglerde gerilemeye başlaması seyircisine veda edeceği yönündeki söylentileri güçlendirse de dizinin oyuncusu Berk Oktay merak edilen o soruya cevap verdi.

  4. Yapımcı kanadından final yaparak yayın hayatına bitireceğine ilişkin iddialar karşısında herhangi bir açıklama gelmezken, dizide Kaan Bozok rolünü üstlenen Berk Oktay şunları söyledi...

    Yapımcı kanadından final yaparak yayın hayatına bitireceğine ilişkin iddialar karşısında herhangi bir açıklama gelmezken, dizide Kaan Bozok rolünü üstlenen Berk Oktay şunları söyledi...

  5. Oktay, "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde.

    Oktay, "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde.

  6. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." diyerek kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

    Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." diyerek kafalardaki soru işaretlerini giderdi.

  7. Peki Savaşçı'nın son bölümünde neler olmuştu:  Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur.

    Peki Savaşçı'nın son bölümünde neler olmuştu: Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur.

  8. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.

    Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.

  9. Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler.

    Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler.

  10. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır…

    Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır…