İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Masumlar Apartmanı'nda O Sahne Twitter'ı Salladı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine Twitter'ı salladı. Masumlar Apartmanı dizisi sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.

  1. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı, yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Son bölümünde Han ve İnci ailelerinin baskılarından kaçmak için sürpriz bir evlilik yaptı. Han ve İnci evlendikleri açıklamayı isterken beklenmeyen olaylar nedeniyle bundan vazgeçtiler.

    Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı, yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Son bölümünde Han ve İnci ailelerinin baskılarından kaçmak için sürpriz bir evlilik yaptı. Han ve İnci evlendikleri açıklamayı isterken beklenmeyen olaylar nedeniyle bundan vazgeçtiler.

  2. Han'ın babasının alzheimer hastalığının belirtileri arttı. Han ve İnci ailelerine yalan söyleyerek bir günlük balayına gitti. Ancak, Gülben ve Safiye babalarının kaybolduğunu söyleyince balayı keyifleri erken bitti.

    Han'ın babasının alzheimer hastalığının belirtileri arttı. Han ve İnci ailelerine yalan söyleyerek bir günlük balayına gitti. Ancak, Gülben ve Safiye babalarının kaybolduğunu söyleyince balayı keyifleri erken bitti.

  3. Diğer yandan ise İnci, yıllardır görmediği ve annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu babasıyla yüzleşme yaşadı. Babasıyla tartışan İnci'nin bağırmalarını duyan Han ise, İnci'nin babasını boğmaya kalktı.

    Diğer yandan ise İnci, yıllardır görmediği ve annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu babasıyla yüzleşme yaşadı. Babasıyla tartışan İnci'nin bağırmalarını duyan Han ise, İnci'nin babasını boğmaya kalktı.

  4. İnci ve kardeşi Han'ın elinden babalarını zor kurtardı. Evlendiği kişinin bu yüzünü ilk defa gören İnci ise büyük şok yaşadı. Diğer yandan ise Han, İnci'nin eski sevgilisiyle çalıştığı radyoya dönmemesi için bir sürpriz yaptı.

    İnci ve kardeşi Han'ın elinden babalarını zor kurtardı. Evlendiği kişinin bu yüzünü ilk defa gören İnci ise büyük şok yaşadı. Diğer yandan ise Han, İnci'nin eski sevgilisiyle çalıştığı radyoya dönmemesi için bir sürpriz yaptı.

  5. Ancak Han'ın, şirket sponsorluğu sağlayarak kendisine başka radyoda iş ayarladığını öğrenen İnci adeta çılgına döndü. Finalde ise Safiye Han'ın İnci ile evlendiğini öğrenince adeta yıkıldı.      Masumlar Apartmanı dizisi ekrana geldiği Salı akşamı sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı.

    Ancak Han'ın, şirket sponsorluğu sağlayarak kendisine başka radyoda iş ayarladığını öğrenen İnci adeta çılgına döndü. Finalde ise Safiye Han'ın İnci ile evlendiğini öğrenince adeta yıkıldı. Masumlar Apartmanı dizisi ekrana geldiği Salı akşamı sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı.

  6. Twitter'da TT listesinde 1 numara olan Masumlar Apartmanı'nda Han ve İnci'nin evliliğinden sonra yaşananlar, Safiye ve Gülben'in sahneleri hakkında çok sayıda yorum yapıldı.       İşte Twitter'da dizi hakkındaki paylaşımlardan bazıları...

    Twitter'da TT listesinde 1 numara olan Masumlar Apartmanı'nda Han ve İnci'nin evliliğinden sonra yaşananlar, Safiye ve Gülben'in sahneleri hakkında çok sayıda yorum yapıldı. İşte Twitter'da dizi hakkındaki paylaşımlardan bazıları...