O Ses Türkiye'nin Yerini O Program Aldı

Beyazıt Öztürk, jürisi olduğu O Ses Türkiye programı için Acun Ilıcalı'dan önce açıklama yaptı. Beyaz, yeni şov programının müjdesini de verdi.

  1. TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye rüzgarı eserken O Ses Türkiye yarışmasının akıbeti ise belirsiz olarak ilerliyordu. Baltalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk, o belirsizliği ortadan kaldırdı. Koronavirüs sebebiyle O Ses Türkiye programının bu sene yapılamayacağını duyurdu.

    TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye rüzgarı eserken O Ses Türkiye yarışmasının akıbeti ise belirsiz olarak ilerliyordu. Baltalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk, o belirsizliği ortadan kaldırdı. Koronavirüs sebebiyle O Ses Türkiye programının bu sene yapılamayacağını duyurdu.

  2. Beyazıt Öztürk, karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatarak "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" diye konuştu.

    Beyazıt Öztürk, karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatarak "Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu" diye konuştu.

  3. Geçtiğimiz günlerde de Bebek'te objektiflere takılan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, şunları söylemişti:

    Geçtiğimiz günlerde de Bebek'te objektiflere takılan Beyaz, yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, şunları söylemişti:

  4. "İbrahim Büyükak'la yine şov tarzında bir program olacak" demişti. Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak."

    "İbrahim Büyükak'la yine şov tarzında bir program olacak" demişti. Ekranı özlediğini ifade eden şovmen, "Bir şeyler yapacağız ama en iyisini yapmamız lazım. Pandemiden dolayı seyircili program yapamıyoruz. Bu yüzden birçok program iptal oluyor. Hastalık bitse, her şey normale dönse, konuşmak çok daha kolay olacak."

  5. Survivor'ın akıbeti: Öte yandan koronavirüs nedeniyle Survivor yarışmasının da tehlikede olduğu iddia edilmişti. Survivor'ın seçmelerinin koronavirüs sürecinde yapılması zor olduğu için yarışmanın önümüzdeki sene yapılıp yapılamayacağı hala gizemini koruyor.

    Survivor'ın akıbeti: Öte yandan koronavirüs nedeniyle Survivor yarışmasının da tehlikede olduğu iddia edilmişti. Survivor'ın seçmelerinin koronavirüs sürecinde yapılması zor olduğu için yarışmanın önümüzdeki sene yapılıp yapılamayacağı hala gizemini koruyor.

  6. Survivor seçmeleri için şu an zorluk yaşayan TV8 kanalının, kararı Kasım sonuna doğru vereceği konuşuluyor.

    Survivor seçmeleri için şu an zorluk yaşayan TV8 kanalının, kararı Kasım sonuna doğru vereceği konuşuluyor.

  7. Cem Yılmaz'ın yeni projesi: Ayrıca Cem Yılmaz'ın Acun Ilıcalı'nın yeni projesi dijital platform Exxen'de olacağı söylentileri de var.

    Cem Yılmaz'ın yeni projesi: Ayrıca Cem Yılmaz'ın Acun Ilıcalı'nın yeni projesi dijital platform Exxen'de olacağı söylentileri de var.

  8. Cem Yılmaz'ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri'den hemen sonra yeni bir programda Exxen ve TV8 için yapacağı öğrenildi.

    Cem Yılmaz'ın Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri'den hemen sonra yeni bir programda Exxen ve TV8 için yapacağı öğrenildi.