Yeni İmajıyla Şaşkına Çevirdi!

Pop müziğin Megastarı Tarkan'ın yeni imajı takipçilerini şaşkına çevirdi.

  1. Pop müziğin sevilen ismi Tarkan, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Pınar Dilek ve kızı Liya ile pandemi sürecini evlerinde birlikte geçiriyorlar. Salgın döneminde Tarkan radikal bir değişikliğe imza attı.

    Pop müziğin sevilen ismi Tarkan, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Pınar Dilek ve kızı Liya ile pandemi sürecini evlerinde birlikte geçiriyorlar. Salgın döneminde Tarkan radikal bir değişikliğe imza attı.

  2. Uzun yıllardır imajını değiştirmeyen usta sanatçının son değişimi hayranlarını şaşırttı.

    Uzun yıllardır imajını değiştirmeyen usta sanatçının son değişimi hayranlarını şaşırttı.

  3. Yıllarca kısa saçlarıyla hayranlarının karşısına çıkan Tarkan, aylardır saçlarını kestirmeyip uzatmayı tercih etti.

    Yıllarca kısa saçlarıyla hayranlarının karşısına çıkan Tarkan, aylardır saçlarını kestirmeyip uzatmayı tercih etti.

  4. 17 Ekim'de 48 yaşına ayak basan Tarkan, takipçileri ve sevenlerinin mesaj yağmuruna video ile cevap verince yeni imajı günyüzüne çıktı.

    17 Ekim'de 48 yaşına ayak basan Tarkan, takipçileri ve sevenlerinin mesaj yağmuruna video ile cevap verince yeni imajı günyüzüne çıktı.

  5. Toplam altı çocuğu olan aile, 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşti.Tarkan, lise hayatına burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi oldu.

    Toplam altı çocuğu olan aile, 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşti.Tarkan, lise hayatına burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi oldu.