İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte Whatsapp'ın Yeni Bomba Özelliği!

WhatsApp, sürpriz bir hamleyle bomba bir özelliği hayata geçiriyor. İşte kullanıcıların çok işine yarayacak yeni bomba özellik...

  1. WhatsApp, kullanıcıların işine fazlasıyla yarayacak yeni özelliğini nihayet hayata geçiriyor.

    WhatsApp, kullanıcıların işine fazlasıyla yarayacak yeni özelliğini nihayet hayata geçiriyor.

  2. Pandemi sürecinde kullanımı hızla artan Zoom ve Skype gibi video konferans uygulamalarına alternatif olmak isteyen WhatsApp, bilgisayardan sohbet edenler için yeni özelliğini yayınlamaya hazırlanıyor.

    Pandemi sürecinde kullanımı hızla artan Zoom ve Skype gibi video konferans uygulamalarına alternatif olmak isteyen WhatsApp, bilgisayardan sohbet edenler için yeni özelliğini yayınlamaya hazırlanıyor.

  3. Ekran görüntüsünden de göreceğiniz üzere bu özellik artık masa üstünden sesli veya görüntülü arama yapmanıza imkan tanıyor. Özellikten hem bireysel hem de grup olarak yararlanmak mümkün olacak.

    Ekran görüntüsünden de göreceğiniz üzere bu özellik artık masa üstünden sesli veya görüntülü arama yapmanıza imkan tanıyor. Özellikten hem bireysel hem de grup olarak yararlanmak mümkün olacak.

  4. Diğer yandan WhatsApp, uzun yıllardır beklenen bomba özelliğini nihayet kullanıma sundu. Bugünden itibaren WhatsApp'ta bakın neyle karşılaşacaksınız?

    Diğer yandan WhatsApp, uzun yıllardır beklenen bomba özelliğini nihayet kullanıma sundu. Bugünden itibaren WhatsApp'ta bakın neyle karşılaşacaksınız?

  5. WhatsApp'ta herhangi birini ya da grubu sessize almak isteyen kullanıcılar en fazla 1 yıl boyunca sessize alabiliyordu. Süre dolduğunda ise ses açılıyordu.

    WhatsApp'ta herhangi birini ya da grubu sessize almak isteyen kullanıcılar en fazla 1 yıl boyunca sessize alabiliyordu. Süre dolduğunda ise ses açılıyordu.

  6. Yeni gelen özellik sayesinde kullanıcılar artık karşısındakini sınırsız süreyle sessize alabilecek. Böylece tekrar ses açılana kadar kişinin ya da grubun sesi kendi kendine açılmayacak. Son güncelleme sonrası yeni özellik kademeli olarak kullanıcılara bugün dağıtılmaya başladı.

    Yeni gelen özellik sayesinde kullanıcılar artık karşısındakini sınırsız süreyle sessize alabilecek. Böylece tekrar ses açılana kadar kişinin ya da grubun sesi kendi kendine açılmayacak. Son güncelleme sonrası yeni özellik kademeli olarak kullanıcılara bugün dağıtılmaya başladı.

  7. WhatsApp'ın bir başka bomba özelliği daha ortaya çıktı. Mesaj gönderenlerin mesajlarını yok edecek olan bu özellik bakın nasıl çalışıyor, nasıl görünüyor?

    WhatsApp'ın bir başka bomba özelliği daha ortaya çıktı. Mesaj gönderenlerin mesajlarını yok edecek olan bu özellik bakın nasıl çalışıyor, nasıl görünüyor?

  8. WhatsApp, görsel medyaları karşı tarafa yollayan kullanıcıların bu görüntüleri sonradan yok edebilmesini sağlayacak. Yani süreli mesaj yollama dönemi başlıyor.

    WhatsApp, görsel medyaları karşı tarafa yollayan kullanıcıların bu görüntüleri sonradan yok edebilmesini sağlayacak. Yani süreli mesaj yollama dönemi başlıyor.

  9. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi bir fotoğraf, video veya GIF seçer seçmez hemen sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderilmesini sağlayabileceksiniz.

    Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi bir fotoğraf, video veya GIF seçer seçmez hemen sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderilmesini sağlayabileceksiniz.

  10. Ancak bu sürenin ne kadar uzunlukta olacağı henüz bilinmiyor. Ancak sızan bilgilere göre kullanıcıların o kişiyle sohbeti tamamlamasıyla gönderilen içerikler (fotoğraflar) kaybolacak.

    Ancak bu sürenin ne kadar uzunlukta olacağı henüz bilinmiyor. Ancak sızan bilgilere göre kullanıcıların o kişiyle sohbeti tamamlamasıyla gönderilen içerikler (fotoğraflar) kaybolacak.