90'Lı Yılların Ünlü İsminden Kötü Haber!

90'lı yıllara damga vuran arabesk müziğinin efsane ismi Hakan Taşıyan'dan kötü haber geldi.

  1. Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan sağlık sorunları yaşıyor. Ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başlayan Taşıyan’ın hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi. Taşıyan, organ nakli bekliyor.

    Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan sağlık sorunları yaşıyor. Ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başlayan Taşıyan’ın hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi. Taşıyan, organ nakli bekliyor.

  2. UçanKuş TV'ye konuşan Taşıyan ve arkadaşı Hakan Yılmaz zorlu süreci anlattı.    Konuşmakta bir hayli zorlanan Taşıyan'a arkadaşı Hakan Yılmaz yardımcı oldu.

    UçanKuş TV'ye konuşan Taşıyan ve arkadaşı Hakan Yılmaz zorlu süreci anlattı. Konuşmakta bir hayli zorlanan Taşıyan'a arkadaşı Hakan Yılmaz yardımcı oldu.

  3. Ünlü şarkıcıya, çok acil organ nakli yapılması gerektiğini söyleyen Yılmaz “Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var” dedi

    Ünlü şarkıcıya, çok acil organ nakli yapılması gerektiğini söyleyen Yılmaz “Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var” dedi

  4. Hakan Taşıyan ise, ‘dedikodu dolaşmasın ortada benden duyun istedim. Sevenlerimden dua bekliyorum’ ifadelerini kullandı.

    Hakan Taşıyan ise, ‘dedikodu dolaşmasın ortada benden duyun istedim. Sevenlerimden dua bekliyorum’ ifadelerini kullandı.