İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Charlie Hebdo' Göndermesi: Dünyayı Başınıza Yıkarım

Fransız mizah dergisinin küstah karikatürleri büyük tepki çekerken TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin sosyal medya hesabı, Abdulhamid'in Fransız sefiri ile yaptığı konuşmayı tekrar paylaştı.

  1. TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Charlie Hebdo karikatürünün ardından, 14. bölümde Abdulhamid'in Fransız sefiri ile yaptığı konuşmayı paylaştı.

    TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Charlie Hebdo karikatürünün ardından, 14. bölümde Abdulhamid'in Fransız sefiri ile yaptığı konuşmayı paylaştı.

  2. Fransa, Hz. Muhammed'e ait bir karikatürü devlet binalarında yayınlamıştı. Fransa'nın bu skandal provokasyonundan sonra Payitaht Abdülhamid dizisindeki bir sahne sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

    Fransa, Hz. Muhammed'e ait bir karikatürü devlet binalarında yayınlamıştı. Fransa'nın bu skandal provokasyonundan sonra Payitaht Abdülhamid dizisindeki bir sahne sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

  3. "O temsili durdurmazsanız dünyayı başınıza yıkarım"  <br>Sahnede, Fransa'nın düzenlediği bir tiyatroya, peygambere hakaret edildiği gerekçesiyle sert çıkan Sultan Abdulhamid Han, "O temsili durdurmazsanız dünyayı başınıza yıkarım!" diyor.

    "O temsili durdurmazsanız dünyayı başınıza yıkarım"
    Sahnede, Fransa'nın düzenlediği bir tiyatroya, peygambere hakaret edildiği gerekçesiyle sert çıkan Sultan Abdulhamid Han, "O temsili durdurmazsanız dünyayı başınıza yıkarım!" diyor.

  4. Fransa'da bir öğretmen derste öğrencilerine Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed'e ve İslam'a hakaret içeren karikatürlerini göstermiş ve 16 Ekim'de başı kesik halde ölü bulunmuştu.

    Fransa'da bir öğretmen derste öğrencilerine Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Hz. Muhammed'e ve İslam'a hakaret içeren karikatürlerini göstermiş ve 16 Ekim'de başı kesik halde ölü bulunmuştu.

  5. Olayın ardından Fransa'da Müslümanlara yönelik baskılar arttı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Müslümanları hedef gösteren açıklamalarda bulunmuştu.

    Olayın ardından Fransa'da Müslümanlara yönelik baskılar arttı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Müslümanları hedef gösteren açıklamalarda bulunmuştu.

  6. Macron'un bu çıkışı sonrası Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürler, devlet kurumlarına ait binalara yansıtılmıştı.

    Macron'un bu çıkışı sonrası Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürler, devlet kurumlarına ait binalara yansıtılmıştı.

  7. Fransa&#8217;nın Hazreti Muhammed&#8217;e hakaret eden bir öğretmenin şüpheli ölümü sonrası Müslümanları hedef alıp, Peygamberimize hakaretin dozunu artırması sosyal medyada büyük tepki gördü.

    Fransa’nın Hazreti Muhammed’e hakaret eden bir öğretmenin şüpheli ölümü sonrası Müslümanları hedef alıp, Peygamberimize hakaretin dozunu artırması sosyal medyada büyük tepki gördü.

  8. Payitaht Abdülhamid dizisinde bir sahnede Fransa'nın peygambere hakareti sonrası yaşanan gelişmeler böyle anlatıldı.

    Payitaht Abdülhamid dizisinde bir sahnede Fransa'nın peygambere hakareti sonrası yaşanan gelişmeler böyle anlatıldı.

  9. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/gSiF1Ka7VDk?controls=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>