Sokaklar Dizisine Üç Yeni Transfer...

Televizyon ekranlarının en soluklu dizisi Arka Sokaklar'a yeni oyuncular katıldı. 15'nci sezonuyla reyting rekorları kırmaya devam eden diziye son olarak 3 ünlü ismin daha katılacağı öğrenildi.

  1. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin, kadrosuna üç yeni oyuncu daha katıldı.

    Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin, kadrosuna üç yeni oyuncu daha katıldı.

  2. Arka Sokaklar dizisi son zamanlarda yeni transferleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak Serhat Midyat, dizinin kadrosuna dahil oldu. Yeni 3 ismin de kadroya girdiği ortaya çıktı.

    Arka Sokaklar dizisi son zamanlarda yeni transferleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak Serhat Midyat, dizinin kadrosuna dahil oldu. Yeni 3 ismin de kadroya girdiği ortaya çıktı.

  3. Sevi Demirçivi, Emre Törün ve Rabia Kaya’nın izleyici karşısına çıkacağı 563’üncü bölüm, 30 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek.

    Sevi Demirçivi, Emre Törün ve Rabia Kaya’nın izleyici karşısına çıkacağı 563’üncü bölüm, 30 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek.

  4. Dizide, Sevi Demirçivi, amir Ümit karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

    Dizide, Sevi Demirçivi, amir Ümit karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

  5. Emre Törün, Civan karakterine, hayat verecek.

    Emre Törün, Civan karakterine, hayat verecek.

  6. Rabia Kaya ise Nuray Yıldız karakteriyle Arka Sokaklar dizisinde rol alacak.

    Rabia Kaya ise Nuray Yıldız karakteriyle Arka Sokaklar dizisinde rol alacak.