Meteoroloji'den 24 İl İçin Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kırmızı kodla 26 ile kuvvetli yağış ve sel uyarısı geçti. Listede Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl'ün yanı sıra Karadeniz sahil kesimi de bulunuyor.

  1. Türkiye sonbahar yağmurlarına teslim oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 ili kuvvetli yağış ve sel konusunda uyardı. son değerlendirmelere göre, Marmara, kuzey Ege, Karadeniz'in sahil kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz Bölgesi’nde sağanak yağış bekleniyor. İşte yağış beklenen o iller ve yurt geneli hava durumu tablosu...

    Türkiye sonbahar yağmurlarına teslim oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 ili kuvvetli yağış ve sel konusunda uyardı. son değerlendirmelere göre, Marmara, kuzey Ege, Karadeniz'in sahil kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri ile Akdeniz Bölgesi’nde sağanak yağış bekleniyor. İşte yağış beklenen o iller ve yurt geneli hava durumu tablosu...

  2. Balıkesir, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Antalya'da kuvvetli yağış kendisini gösterecek. Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Niğde, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Diyarbakır'da aynı uyarı söz konusu.

    Balıkesir, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Antalya'da kuvvetli yağış kendisini gösterecek. Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Niğde, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Diyarbakır'da aynı uyarı söz konusu.

  3. Listenin devamında; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Nevşehir, Yozgat, Adana ve Kahramanmaraş illeri yer alıyor.

    Listenin devamında; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Nevşehir, Yozgat, Adana ve Kahramanmaraş illeri yer alıyor.

  4. İzmir'de hava durumu: Yağışların neden olabileceği sel ve su baskınına karşı uyarı yapıldı. Son olarak İzmir'de havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, hava sıcaklığının 21 derecede seyretmesi bekleniyor.

    İzmir'de hava durumu: Yağışların neden olabileceği sel ve su baskınına karşı uyarı yapıldı. Son olarak İzmir'de havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, hava sıcaklığının 21 derecede seyretmesi bekleniyor.

  5. İstanbul'da beklenen 5 günlük tahmin

    İstanbul'da beklenen 5 günlük tahmin

  6. Balıkesir'de 5 günlük hava durumu

    Balıkesir'de 5 günlük hava durumu

  7. Bayburt'ta 5 günlük tahmin

    Bayburt'ta 5 günlük tahmin

  8. Gümüşhane'de raporlara yansıyan hava durumu tahmini

    Gümüşhane'de raporlara yansıyan hava durumu tahmini

  9. Samsun'da beklenen hava koşulları

    Samsun'da beklenen hava koşulları

  10. Sivas'ta beklenen 5 günlük tahmin

    Sivas'ta beklenen 5 günlük tahmin

  11. Giresun'da beklenen 5 günlük hava durumu

    Giresun'da beklenen 5 günlük hava durumu

  12. 4 Kasım Çarşamba günü yurt geneli tablo

    4 Kasım Çarşamba günü yurt geneli tablo