Sumudica'dan Olay Hareket! Golden Sonra...

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettikleri maçta yaptığı hareket olay oldu.

  1. Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 90+8'de Kenan Özer'in attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.

    Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 90+8'de Kenan Özer'in attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı.

  2. Rumen teknik adam, 3-1'lik galibiyetin ardından yaptığı hareketle siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

    Rumen teknik adam, 3-1'lik galibiyetin ardından yaptığı hareketle siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

  3. Maçın 71. dakikasında sarı kart gören Marius Sumudica mücadelenin son anlarında gelen 3. golün ardından ise çok konuşulan bir harekete imza attı.

    Maçın 71. dakikasında sarı kart gören Marius Sumudica mücadelenin son anlarında gelen 3. golün ardından ise çok konuşulan bir harekete imza attı.

  4. TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ  Rumen teknik adam, Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere 'Sus' işareti yaptı.

    TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ Rumen teknik adam, Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere 'Sus' işareti yaptı.

  5. Rumen teknik adam Kenan Özer'in attığı golden sonra 'kartal' pozu vererek siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

    Rumen teknik adam Kenan Özer'in attığı golden sonra 'kartal' pozu vererek siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

  6. Ayrıca Sumudica'nın Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere bakıp 'Sus' işareti yapması ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

    Ayrıca Sumudica'nın Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu yere bakıp 'Sus' işareti yapması ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

  7. Sumudica'nın hareketleri sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da tepki gösterdi.

    Sumudica'nın hareketleri sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da tepki gösterdi.

  8. 'MAÇTAN SONRA ÖĞRENDİM'  Maçın ardından açıklama yapan Sumudica, "Yapmış olduğum 'Kartal' hareketi'nin Beşiktaş'ın sembolü olduğunu maçtan sonra öğrendim" şeklinde konuştu.

    'MAÇTAN SONRA ÖĞRENDİM' Maçın ardından açıklama yapan Sumudica, "Yapmış olduğum 'Kartal' hareketi'nin Beşiktaş'ın sembolü olduğunu maçtan sonra öğrendim" şeklinde konuştu.