Meteoroloji'den Uyarı! Bu 7 İldekiler Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. 7 ilde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık ise mevsim normallerinin altına düşüyor. İşte yurt genelinde beklenen son durum...

  1. Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri geldi. Ve sonunda kar yağışı uyarısı yapıldı. Tüm Türkiye'de uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklığı etkili oluyordu. 7 ilde kar yağışı bekleniyor.

    Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri geldi. Ve sonunda kar yağışı uyarısı yapıldı. Tüm Türkiye'de uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklığı etkili oluyordu. 7 ilde kar yağışı bekleniyor.

  2. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

    Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

  3. Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan'da aralıklı sağanağın yanı sıra yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkisini göstereceği öngörülüyor.

    Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan'da aralıklı sağanağın yanı sıra yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışının etkisini göstereceği öngörülüyor.

  4. Sıcaklığın mevsim normallerinin 2 ila 3 derece altında seyredeceği bölgede rüzgarın kuzeyden hafif, aralıklı orta kuvvette esmesi bekleniyor.

    Sıcaklığın mevsim normallerinin 2 ila 3 derece altında seyredeceği bölgede rüzgarın kuzeyden hafif, aralıklı orta kuvvette esmesi bekleniyor.

  5. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da 5, Kars ve Ardahan'da 6, Ağrı'da 7, Erzincan'da 8, Tunceli'de 10 ve Iğdır'da 11 derece olarak ölçüldü.

    Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da 5, Kars ve Ardahan'da 6, Ağrı'da 7, Erzincan'da 8, Tunceli'de 10 ve Iğdır'da 11 derece olarak ölçüldü.

  6. Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Tunceli'de 16, Iğdır'da 15, Erzincan'da 12, Ağrı'da 10, Kars ve Ardahan'da 9, Erzurum'da 8 derece olacağı tahmin ediliyor.

    Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Tunceli'de 16, Iğdır'da 15, Erzincan'da 12, Ağrı'da 10, Kars ve Ardahan'da 9, Erzurum'da 8 derece olacağı tahmin ediliyor.

  7. Yurt genelinde hava durumu

    Yurt genelinde hava durumu