İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Engin Altan Düzyatan'dan Barbaros Açıklaması

Son dizisi Kurşun ile hayal kırıklığı yaşayan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi Barbaros için hazırlanıyor. Düzyatan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.

  1. Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından FOX TV'de başladığı Kurşun dizisi erkenden final yapan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi 'Barbaros' ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Düzyatan yeni dizisi Barbaros'un yayın tarihi hakkında açıklamada bulundu.

    Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından FOX TV'de başladığı Kurşun dizisi erkenden final yapan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi 'Barbaros' ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Düzyatan yeni dizisi Barbaros'un yayın tarihi hakkında açıklamada bulundu.

  2. Engin Altan Düzyatan, "Henüz şu anda net bir tarih yok. En doğru tarihi yapımcımız sizinle paylaşacaktır." ifadelerini kullandı.

    Engin Altan Düzyatan, "Henüz şu anda net bir tarih yok. En doğru tarihi yapımcımız sizinle paylaşacaktır." ifadelerini kullandı.

  3. Yapımcılığını ES Yapım'ın üstlendiği dizi Barbaros için henüz bir açıklama gelmedi, bekleyiş sürüyor. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak dizinin başrolü için daha önce Çağatay Ulusoy seçilmiş fakat son olarak Engin Altan Düzyatan'ın dizinin başrolünde olacağı söylenmişti.

    Yapımcılığını ES Yapım'ın üstlendiği dizi Barbaros için henüz bir açıklama gelmedi, bekleyiş sürüyor. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak dizinin başrolü için daha önce Çağatay Ulusoy seçilmiş fakat son olarak Engin Altan Düzyatan'ın dizinin başrolünde olacağı söylenmişti.

  4. Osmanlı İmparatorluğu döneminde bir döneme damga vuran tarihi şahsiyet Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak Barbaros dizisinde Barbaros'u kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

    Osmanlı İmparatorluğu döneminde bir döneme damga vuran tarihi şahsiyet Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak Barbaros dizisinde Barbaros'u kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

  5. Projede Çağatay Ulusoy Barbaros olarak yer alacaktı. Fakat Çağatay Ulusoy'un diziye beklenmedik bir kararla veda etmesi üzerine gözler Engin Altan Düzyatan'a çevrildi.

    Projede Çağatay Ulusoy Barbaros olarak yer alacaktı. Fakat Çağatay Ulusoy'un diziye beklenmedik bir kararla veda etmesi üzerine gözler Engin Altan Düzyatan'a çevrildi.

  6. Barbaros dizisi: Kaptan-ı Derya olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak olan dizinin çekimlerine pandemi nedeniyle ara verilmişti.

    Barbaros dizisi: Kaptan-ı Derya olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak olan dizinin çekimlerine pandemi nedeniyle ara verilmişti.

  7. TRT1'de yayınlanacak Barbaros'un senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazacak. Yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler'i göreceğiz. Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi.

    TRT1'de yayınlanacak Barbaros'un senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz yazacak. Yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler'i göreceğiz. Barbaros dizisinin oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi.