Masumlar Apartmanı'nda Şoke Eden Ayrılık

TRT 1 kanalının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda yaşanan ayrılık seyircinin gözünden kaçmadı. Ünlü isim artık jenerikte bile yer almıyor. Yeni transfer olan oyuncunun kim olduğu da ortaya çıktı.

  1. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerin favori dizi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine herkesin beğenisini kazandı. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Masumlar Apartmanı zaman zaman güldürse de dün akşam Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye karakteriyle hüzne boğdu.

    Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerin favori dizi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine herkesin beğenisini kazandı. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Masumlar Apartmanı zaman zaman güldürse de dün akşam Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye karakteriyle hüzne boğdu.

  2. Öncesinde ise Han, herkesten sakladığı karısı İnci'ye çöp daireyi gösterdi. İnci'nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareketle ise kardeşleri Gülben ve Safiye'nin güvenini kaybetti. Gülben hem Han'a hem de ablası Safiye'ye isyan bayrağını çekti.

    Öncesinde ise Han, herkesten sakladığı karısı İnci'ye çöp daireyi gösterdi. İnci'nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareketle ise kardeşleri Gülben ve Safiye'nin güvenini kaybetti. Gülben hem Han'a hem de ablası Safiye'ye isyan bayrağını çekti.

  3. Safiye, kardeşleri Han ve Gülben tarafından sevilmemeyi bilmemekle suçlansa da dizinin sonuna doğru gerçeğin bambaşka bir olay olduğu ortaya çıkar.

    Safiye, kardeşleri Han ve Gülben tarafından sevilmemeyi bilmemekle suçlansa da dizinin sonuna doğru gerçeğin bambaşka bir olay olduğu ortaya çıkar.

  4. Safiye'ye kızan Han, evdeki herkesi yemeğe çıkarır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an ise Safiye'yi vurur.

    Safiye'ye kızan Han, evdeki herkesi yemeğe çıkarır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an ise Safiye'yi vurur.

  5. Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir. Ege ve Neriman’ın arkadaşlığı her geçen gün ilerlemektedir. Neriman Ege’ye dersleri, Ege de Neriman’a hayattan zevk almayı öğretmeye başlar.

    Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir. Ege ve Neriman’ın arkadaşlığı her geçen gün ilerlemektedir. Neriman Ege’ye dersleri, Ege de Neriman’a hayattan zevk almayı öğretmeye başlar.

  6. Esat’ın Gülben’i kırmamak için yaptığı hamle, Gülben tarafından yanlış yorumlanır ve ona herkesi şoke edecek bir adım attırır. Geçmişten çıkıp gelen biri ise Safiye’yi alt üst edecektir.

    Esat’ın Gülben’i kırmamak için yaptığı hamle, Gülben tarafından yanlış yorumlanır ve ona herkesi şoke edecek bir adım attırır. Geçmişten çıkıp gelen biri ise Safiye’yi alt üst edecektir.

  7. Safiye'nin lise aşkı Naci ortaya çıktı. Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü.

    Safiye'nin lise aşkı Naci ortaya çıktı. Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü.

  8. Dizide bir de ayrılık yaşandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Uygar karakteri yoktu. Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran'ın geçen hafta yayınlanan 9. bölümle birlikte diziden ayrıldığı iddia edildi.

    Dizide bir de ayrılık yaşandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Uygar karakteri yoktu. Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran'ın geçen hafta yayınlanan 9. bölümle birlikte diziden ayrıldığı iddia edildi.

  9. Karakteri dizide yurt dışına gitmiş gibi gösterilen oyuncunun adı da son bölümdeki jenerikte de yer almadı. Masumlar Apartmanı'da kendisinden ayrılan sevgilisi İnci'nin peşini uzun süre bırakmayan Uygar, son olarak ise Han tarafından tehdit edilmişti.

    Karakteri dizide yurt dışına gitmiş gibi gösterilen oyuncunun adı da son bölümdeki jenerikte de yer almadı. Masumlar Apartmanı'da kendisinden ayrılan sevgilisi İnci'nin peşini uzun süre bırakmayan Uygar, son olarak ise Han tarafından tehdit edilmişti.

  10. Öte yandan dizinin dün akşamki final sahnesinde ortaya çıkan Naci'nin yüzü henüz gösterilmedi. Son sahnede Naci'nin sadece elindeki yanık izi gösterildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Safiye'nin aşkı Naci'yi oyuncu Tansel Öngel'in oynayacağı öğrenildi.

    Öte yandan dizinin dün akşamki final sahnesinde ortaya çıkan Naci'nin yüzü henüz gösterilmedi. Son sahnede Naci'nin sadece elindeki yanık izi gösterildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Safiye'nin aşkı Naci'yi oyuncu Tansel Öngel'in oynayacağı öğrenildi.

  11. Sosyal medyada ise Masumlar Apartmanı yine en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Birbirinden eğlenceli ve duygusal paylaşımlar yapıldı. İşte onlardan bazıları...

    Sosyal medyada ise Masumlar Apartmanı yine en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Birbirinden eğlenceli ve duygusal paylaşımlar yapıldı. İşte onlardan bazıları...