İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Doğduğun Ev Kaderindir'deki Şok Ayrılığı

TV8'in en çok izlenen yapımlarından biri olan Doğduğun Ev Kaderin'de sessiz sedasız bir ayrılık yaşandı. Dizinin Zeynep'i Demet Özdemir sosyal medyada attığı bir mesajla giden oyuncuyu ifşa etti.

  1. TV 8 ekranlarının en çok izlenen dizilerinde biri olan Doğduğun Ev Kaderin'dir 2. sezonu ile yine fırtınalar estirmeye devam ediyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizi her hafta reyting listesinde kanalın yüzünü güldürürken sosyal medyanında en çok konuşulanlarından olmayı başarıyor.

    TV 8 ekranlarının en çok izlenen dizilerinde biri olan Doğduğun Ev Kaderin'dir 2. sezonu ile yine fırtınalar estirmeye devam ediyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizi her hafta reyting listesinde kanalın yüzünü güldürürken sosyal medyanında en çok konuşulanlarından olmayı başarıyor.

  2. Hayatları boyunca hem aileleri hem de içinde bulundukları şartlar nedeniyle oldukça zor günler geçiren Mehdi ve Zeynep'in imkansızlıklar dolu aşkını anlatan dizinin konusu kadar  oyuncuları da performansları ile alkış alıyor.

    Hayatları boyunca hem aileleri hem de içinde bulundukları şartlar nedeniyle oldukça zor günler geçiren Mehdi ve Zeynep'in imkansızlıklar dolu aşkını anlatan dizinin konusu kadar oyuncuları da performansları ile alkış alıyor.

  3. Demet Özdemir (Zeynep) ve İbrahim Çelikol'un (Mehdi) başrolünde olduğu dizide şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Faruk karakterine başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu Engin Hepileri’nin artık hikayede olmayacağı ortaya çıktı.

    Demet Özdemir (Zeynep) ve İbrahim Çelikol'un (Mehdi) başrolünde olduğu dizide şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Faruk karakterine başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu Engin Hepileri’nin artık hikayede olmayacağı ortaya çıktı.

  4. Dizideki oyunculuğu ile dikkat çeken Engin Hepileri, daha Kimse Bilmez dizisi final yapmadan Doğduğun Ev Kaderindir’e geçmiş ve bu olay günlerde konuşulmuştu. Dizinin kilit isimlerinde olan biri olan oyuncu bu teklifin ardından sessizce diziden kaybolmuştu.

    Dizideki oyunculuğu ile dikkat çeken Engin Hepileri, daha Kimse Bilmez dizisi final yapmadan Doğduğun Ev Kaderindir’e geçmiş ve bu olay günlerde konuşulmuştu. Dizinin kilit isimlerinde olan biri olan oyuncu bu teklifin ardından sessizce diziden kaybolmuştu.

  5. Engin Hepileri, instagram hesabından “Yeni heyecanlar. Yeni başlangıçlar” notuyla yeni bir projesinin olduğunu duyurdu. Bu paylaşıma yorum bırakan Demet Özdemir ise ayrılığı mesajıyla onaylamış oldu.

    Engin Hepileri, instagram hesabından “Yeni heyecanlar. Yeni başlangıçlar” notuyla yeni bir projesinin olduğunu duyurdu. Bu paylaşıma yorum bırakan Demet Özdemir ise ayrılığı mesajıyla onaylamış oldu.

  6. Oyuncunun paylaşımına Doğduğun Ev Kaderindir’deki partneri Demet Özdemir, yorum bıraktı.    Özdemir, “İyi ki… Canım @hepileriengin her zaman şahaneydi seninle sette olmak, çalışmak bir gün başka bir yerde yeniden” diyerek veda mesajı paylaştı.

    Oyuncunun paylaşımına Doğduğun Ev Kaderindir’deki partneri Demet Özdemir, yorum bıraktı. Özdemir, “İyi ki… Canım @hepileriengin her zaman şahaneydi seninle sette olmak, çalışmak bir gün başka bir yerde yeniden” diyerek veda mesajı paylaştı.

  7. İşte bu paylaşım ile birlikte Faruk karakterinin artık diziye yer almayacağı da ortaya çıktı.

    İşte bu paylaşım ile birlikte Faruk karakterinin artık diziye yer almayacağı da ortaya çıktı.