İkizi Görenleri Şok Etti!

Netflix'in yeni dizisi Bir Başkadır'ın başrolünde olan Öykü Karayel, ikiz kardeşi görenler 'yok artık' dedirtti.

  1. Netflix'te 12 Kasım 2020'de gösterime giren, Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisinin başrolü Öykü Karayel son günlerde herkesin en çok konuştuğu isim olarak gündemde yer aldı. 'Meryem' karakterine hayat veren Öykü Karayel'in oyunculuğu herkesi etkisi altına aldı.

    Netflix'te 12 Kasım 2020'de gösterime giren, Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisinin başrolü Öykü Karayel son günlerde herkesin en çok konuştuğu isim olarak gündemde yer aldı. 'Meryem' karakterine hayat veren Öykü Karayel'in oyunculuğu herkesi etkisi altına aldı.

  2. Bir Başkadır'da başarılı performansı ile gözlerin üzerinde olduğu Öykü Karayel'in ikiz kardeşi  görenleri şok etti.

    Bir Başkadır'da başarılı performansı ile gözlerin üzerinde olduğu Öykü Karayel'in ikiz kardeşi görenleri şok etti.

  3. Cihangir'de bir kadın arkadaşıyla yemek yiyip kahve içen Ezgi Karayel'i görenler, fotoğraf çektirmek isteyince olanlar oldıu.

    Cihangir'de bir kadın arkadaşıyla yemek yiyip kahve içen Ezgi Karayel'i görenler, fotoğraf çektirmek isteyince olanlar oldıu.

  4. Fotoğraf isteklerini geri çeviren Ezgi Karayel, "Ben Öykü değilim, kız kardeşiyim" diyerek, açıklama yaptı.

    Fotoğraf isteklerini geri çeviren Ezgi Karayel, "Ben Öykü değilim, kız kardeşiyim" diyerek, açıklama yaptı.

  5. Karayel, kendisini bekleyen habercilere de, "Boşuna beklemeyin, Öykü değilim ben" dedi

    Karayel, kendisini bekleyen habercilere de, "Boşuna beklemeyin, Öykü değilim ben" dedi

  6. Daha önce de gazetecilerin kendisini görüntülemesine sinirlenen Ezgi Karayel, "Ben Öykü değilim, beni neden çekiyorsunuz?" diyerek tepki göstermişti.

    Daha önce de gazetecilerin kendisini görüntülemesine sinirlenen Ezgi Karayel, "Ben Öykü değilim, beni neden çekiyorsunuz?" diyerek tepki göstermişti.

  7. Öykü Karayel ve ikizi Ezgi Karayel'in benzerlikleri gören herkesi şaşırttı. İki kardeşin birlikte yer aldığı fotoğraflarda hayranları Öykü Karayel'i ayırt etmekte zorlandı.

    Öykü Karayel ve ikizi Ezgi Karayel'in benzerlikleri gören herkesi şaşırttı. İki kardeşin birlikte yer aldığı fotoğraflarda hayranları Öykü Karayel'i ayırt etmekte zorlandı.

  8. İşte ikiz kardeşlerin fotoğrafları...

    İşte ikiz kardeşlerin fotoğrafları...