İlk Bölümden Başrolü Diziden Ayrıldı

Kanal D'nin uzun zamandır yayına sokmak için gün saydığı son dizisi Bir Annenin Günahı cumartesi günü ilk bölümü ile ekran macerasına başladı. Fakat dizi izleyicinin kafasını karıştı, dizinin başrolü olan Musa Uzunlar diziden ayrıldı mı?

  1. Kanal D ekranlarında cumartesi günü yepyeni bir dizi ekran macerasına başladı. Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanan dizi Bir Annenin Günahı sezon ortasında başladı fakat reyting listesinde pek de kanalın istediğini veremedi rakiplerin gerisinde kaldı.

    Kanal D ekranlarında cumartesi günü yepyeni bir dizi ekran macerasına başladı. Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayınlanan dizi Bir Annenin Günahı sezon ortasında başladı fakat reyting listesinde pek de kanalın istediğini veremedi rakiplerin gerisinde kaldı.

  2. Filipinler yapımı A Mother's Guilt dizisi uyarlaması olan dizide genç isimler yer alıyor. Başrollerinde AŞK 101 dizisi ile yıldızı parlayan Mert Yazıcıoğlu (Yusuf), Zalim İstanbul'da Damla Karaçay karakteriyle hafızalara kazınan Simay Barlas'ın (Yağmur) yanı sıra usta isimlerde yer alıyor.

    Filipinler yapımı A Mother's Guilt dizisi uyarlaması olan dizide genç isimler yer alıyor. Başrollerinde AŞK 101 dizisi ile yıldızı parlayan Mert Yazıcıoğlu (Yusuf), Zalim İstanbul'da Damla Karaçay karakteriyle hafızalara kazınan Simay Barlas'ın (Yağmur) yanı sıra usta isimlerde yer alıyor.

  3. Kanal D ekranlarında yayınlanan dram türündeki  yapımda Özge Özberk Suna karakterine, Musa Uzunlar Sadri karakterine hayat veriyor. Ayrıca Emre Kınay'da diziye renk katan oyuncular arasında.

    Kanal D ekranlarında yayınlanan dram türündeki yapımda Özge Özberk Suna karakterine, Musa Uzunlar Sadri karakterine hayat veriyor. Ayrıca Emre Kınay'da diziye renk katan oyuncular arasında.

  4. Fakat dizinin ilk bölümünü izleyen seyircinin kafası fena karıştı. Dizinin oyuncu kadrosunun başında yer alan Musa Uzunlar ikinci bölümde Suna tarafından öldürülecek. Peki usta oyuncu diziden ayrılacak mı? 1. bölüm sonunda bu soru sosyal medyanın konusu oldu.

    Fakat dizinin ilk bölümünü izleyen seyircinin kafası fena karıştı. Dizinin oyuncu kadrosunun başında yer alan Musa Uzunlar ikinci bölümde Suna tarafından öldürülecek. Peki usta oyuncu diziden ayrılacak mı? 1. bölüm sonunda bu soru sosyal medyanın konusu oldu.

  5. Her şeyini kaybeden, kendisini öldürme cesareti olmayan Sadri, bu işi bir başkasının yapmasını ister.  Çaresiz kalan Suna da oğlunu kurtarmak için para karşılığında Sadri’yi öldürmeyi kabul eder. İkinci bölümde Suna, Sadri'yi öldürecek ve işler bambaşka bir hal alacak.

    Her şeyini kaybeden, kendisini öldürme cesareti olmayan Sadri, bu işi bir başkasının yapmasını ister. Çaresiz kalan Suna da oğlunu kurtarmak için para karşılığında Sadri’yi öldürmeyi kabul eder. İkinci bölümde Suna, Sadri'yi öldürecek ve işler bambaşka bir hal alacak.

  6. Musa Uzunlar diziden ayrılmayacak. Sadri hikayede olmaya devam edecek. Ancak artık Sadri karakterini Suna’nın vicdanının sesi olarak izleyeceksini

    Musa Uzunlar diziden ayrılmayacak. Sadri hikayede olmaya devam edecek. Ancak artık Sadri karakterini Suna’nın vicdanının sesi olarak izleyeceksini

  7. Filipler’de yayınlanan ve çok beğenilen dizinin orijinalinde Sadri karakteri hikayeden çıkıyordu, ancak Türk uyarlamada bir hayalet olarak dalaşacak. Yani Musa Uzunlar diziyi bırakmıyor…

    Filipler’de yayınlanan ve çok beğenilen dizinin orijinalinde Sadri karakteri hikayeden çıkıyordu, ancak Türk uyarlamada bir hayalet olarak dalaşacak. Yani Musa Uzunlar diziyi bırakmıyor…